Wire

ESET op kop in 2023 malwarebescherming- en prestatietests beloond met Advanced+ Awards

ESET logo
© ESET
ESET, een wereldleider in cyberbeveiliging, kondigt aan dat ESET Internet Security, zijn geavanceerde meerlaagse beveiligingsproduct, de prestigieuze Advanced+ Awards heeft ontvangen in de recente Malware Protection Test en Performance Test van AV-Comparatives. Deze erkenning benadrukt de uitzonderlijke prestaties van ESET en zijn inzet om gebruikers te beschermen tegen malwarebedreigingen.

The Malware Protection Test evalueerde producten van 16 leveranciers, waaronder ESET Internet Security, door kwaadaardige bestanden op het systeem uit te voeren. De test omvatte vectoren zoals netwerkschijven, USB’s en scenario’s waarin malware op de schijf aanwezig was. De test bevatte 10.015 recente en courante malwarevoorbeelden, die de reële bedreigingen vertegenwoordigen waarmee gebruikers geconfronteerd worden. ESET Internet Security behaalde 99,9%, een uitstekende bescherming tegen malware. Bovendien bevatte de test ook een vals-alarmtest, die de kwaliteit van de bestandsdetectiemogelijkheden van antivirusproducten evalueerde. ESET Internet Security presteerde feilloos zonder valse alarmen, wat zijn betrouwbaarheid nog versterkt. Er werd aangetoond dat het in staat is om legitieme bestanden en potentiële malwarebedreigingen effectief te detecteren.

In de nieuwste prestatietest (Performance Test) werden zowel “Antivirus”- als “Internet Security”-consumentenproducten getest, beide beveiligingsproducten genoemd. De resultaten tonen de impact die een beveiligingsproduct op de systeemprestaties heeft en vergelijkt hiervoor de 16 producten. De Performance Test bestaat uit verschillende beoordelingen en de resultaten ervan vormen samen de totale Impact Score. Om de efficiëntie van het product bij het gebruik van minimale hulpbronnen te testen, werd de prestatie-impact van verschillende routinehandelingen beoordeeld, zoals kopiëren van bestanden, archiveren, installeren, toepassingen starten, bestanden downloaden en websites bezoeken. De producten werden op basis van de gemiddelde resultaten geclassificeerd als Langzaam, Middelmatig, Snel en Zeer Snel. Bovendien ging de test ook over de door de industrie erkende PC Mark-benchmark, waarbij de testmachine, zonder enige beveiligingssoftware, een PC Mark-score van 100 punten kreeg. In de PC Mark-beoordeling behaalde ESET Internet Security de toppositie met 98,4 punten, wat de doeltreffendheid en totale prestaties van de oplossing bij gebruik in de echte wereld benadrukte.

In deze rigoureuze beoordeling blonk ESET Internet Security uit voor zowel de malwarebescherming als de prestatietests. Deze opmerkelijke score plaatste ESET Internet Security aan de top van de producten van de 16 leveranciers. Het toonde ook zijn toewijding voor het leveren van robuuste digitale beveiligingsoplossingen en het stimuleren vertrouwen bij consumenten, op basis van de testresultaten van AV-Comparatives.

“Bij ESET zetten we ons sterk in om het beveiligingslandschap voortdurend te monitoren en geavanceerde oplossingen te bieden. ESET Internet Security, onze beste mobiele meerlaagse bescherming tegen alle soorten malwarebedreigingen, helpt de gebruikers die zich zorgen maken over hun privacy en actief internet gebruiken voor winkelen, bankieren, werk en communicatie.

Het verheugt ons deze Advanced+ Awards te ontvangen voor de Malware Protection Test en de Performance Test van AV-Comparatives, een van ‘s werelds toonaangevende onafhankelijke beveiligingstestorganisaties”, aldus Mária Trnková, Vice President Consumenten- en IoT-segment bij ESET. “Deze prestatie bewijst onze niet-aflatend streven naar uitmuntendheid in het beschermen van onze gebruikers met opmerkelijke oplossingen gebaseerd op de voortdurende ontwikkeling van onze ESET-kerntechnologieën. We blijven ons inzetten voor het leveren van beveiligingsoplossingen die het hoogste niveau van bescherming bieden zonder impact op de bruikbaarheid.”

ESET Internet Security

ESET Internet Security is een nieuwe benadering in echt geïntegreerde computerbeveiliging. De meest recente versie van de ESET LiveGrid®-scanengine, gecombineerd met ESET’s aangepaste firewall- en antispammodules, gebruikt snelheid en precisie om computers veilig te houden. Het resultaat is een intelligent systeem dat constant alert is voor aanvallen en schadelijke software die computers kunnen beschadigen.

Het is een complete beveiligingsoplossing die maximale bescherming combineert met een minimale systeembelasting. ESET’s geavanceerde technologieën gebruiken AI om infiltratie door virussen, spyware, Trojaanse paarden, wormen, adware, rootkits en andere bedreigingen te voorkomen zonder impact op systeemprestaties te hebben of computers te verstoren.


Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business