Business

Milestone Kite™ neemt een vliegende start

Milestone Systems, een toonaangevende leverancier van open video management software, heeft een nieuwe Kite cloud oplossing aangekondigd. Milestone Kite™ is nu beschikbaar in Noord-Amerika, de EU, Noorwegen, IJsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk en zal daarnaast in de loop van 2023 worden geïntroduceerd in de regio Azië-Pacific en Latijns-Amerika.

Milestone Kite, mogelijk gemaakt door Arcules, is een eenvoudige, veilige en schaalbare video security as a service (VSaaS). De cloudgebaseerde oplossing is vooral bedoeld voor kleine tot middelgrote bedrijven en grotere organisaties met meerdere satelliet- en externe locaties.

Ideaal voor bedrijven met meerdere locaties

Milestone Kite werd voor het eerst geïntroduceerd op de Milestone Partner Summit in de herfst van 2022. Milestone Kite is op maat gemaakt voor klanten en klanten die op zoek zijn naar een cloud-gebaseerde VSaaS-oplossing die gemakkelijk te implementeren en eenvoudig te gebruiken is, weinig bandbreedte vereist, schaalbaar is over verschillende locaties en veilig is.

Milestone kite is de ideale keuze voor bedrijven en ondernemingen met meerdere diverse geografische locaties, zoals banken, winkelketens, scholen en woongebouwen.

“Zoals beloofd lanceren we de Milestone Kite nu breed voor onze partners, klanten en eindgebruikers. Op basis van een sterke vraag van klanten naar cloud-oplossingen die slechts minimaal onderhoud vergen, hebben we – samen met Arcules – Kite ontwikkeld als de oplossing die eenvoudig te installeren en te gebruiken is, zonder afbreuk te doen aan het hoogste niveau van gegevensbeveiliging. Met zijn ingebouwde videoanalyse en mogelijkheden voor toegangscontrole biedt Kite een uiterst aantrekkelijk pakket voor zowel fysieke als videobeveiliging binnen één product”, zegt Jan Lindeberg, senior productmanager bij Milestone Systems.

Veiligheid in het achterhoofd

Kite is ontworpen met cybersecurity in het achterhoofd en levert continue beveiligingsupdates en wereldwijde back-up om zich te beschermen tegen uitval. Het wordt geleverd met een optie om videogegevens op de rand op te slaan en heeft ingebouwde personen- en voertuigdetectie, heat maps en forensisch zoeken, waardoor video wordt omgezet in intelligente gegevens om de beveiliging te verbeteren en de operationele efficiëntie te verhogen.
Milestone Kite is een geweldige aanvulling op onze XProtect videobeheersoftware (VMS). Nu Kite deel uitmaakt van de productfamilie, kan Milestone voldoen aan de behoeften van onze klanten, of ze nu on-premise, hybride, gehoste of pure cloud-gebaseerde oplossingen nodig hebben.


Milestone Kite zal instaan voor de groeiende cloudmarkt, die vandaag naar schatting goed is voor ongeveer 20% van de VMS-markt. Tegen 2026 zal dat cijfer naar verwachting stijgen tot meer dan een derde van de totale markt.

Milestone Kite in het kort

  • Milestone Kite is een cloud native Video Surveillance as a Service (VSaaS) ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven en organisaties.
  • Milestone kite onderstuent meer dan 6.000 camera’s en apparaten van meer dan 100 fabrikanten.
  • Milestone Kite is snel te installeren, eenvoudig te gebruiken en naadloos schaalbaar, waardoor het net zo geschikt is voor de inzet op één locatie als op meerdere locaties.
  • Flexibele hybride video-opslag met lage bandbreedtebehoeften, waarbij videogegevens in de cloud of aan de rand kunnen worden opgeslagen, allemaal afhankelijk van de beschikbare bandbreedte.
  • Ontworpen met cybersecurity in het achterhoofd, levert het continue beveiligingsupdates en wereldwijde back-up om zich te beschermen tegen storingen.
  • Het komt met een optie om videogegevens aan de rand op te slaan, en het heeft ingebouwde personen- en voertuigdetectie, heat maps en forensisch zoeken om video om te zetten in intelligente gegevens om de beveiliging te verbeteren en de operationele efficiëntie te verhogen.

Dit is een ingezonden persbericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business