Business

Nieuwe 4K USB-camera voor vergaderruimten van EPOS

EPOS, het premium audio- en videomerk, heeft een nieuwe toevoeging voor het assortiment oplossingen voor vergaderruimtes - de EXPAND Vision 1M.

Met een ultrascherpe groothoek 4K USB-camera is de EXPAND Vision 1M ontworpen voor bedrijven die op eenvoudige wijze hun vergaderruimten willen uitbreiden met behulp van video om zo tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan hybride vergaderingen waarbij een professionele beeldkwaliteit wordt geboden.

Goed in beeld

Omdat het hybride werken in 2023 en daarna zal blijven bestaan, mag het belang van beeldkwaliteit tijdens virtuele vergaderingen niet worden onderschat. Naast de 4K-resolutie beschikt de EXPAND Vision 1M over een 8X digitale zoom, een geïntegreerde elektromechanische privacy shutter en intelligente beeldkaders met EPOS AI. Hiermee kan de camera zich dynamisch aanpassen aan het aantal deelnemers aan de vergadering, zodat iedereen in de ruimte goed in beeld komt. Dankzij de flexibele montageopties kan het apparaat gemakkelijk worden geïnstalleerd. De camera-instellingen en de firmware kunnen vanop afstand worden beheerd en bijgewerkt met behulp van de EPOS Manager-software.

Plug-and-play

De EXPAND Vision 1M is bijzonder geschikt voor kleine en middelgrote vergaderruimten. Dankzij het plug-and-play-ontwerp kan het toestel gemakkelijk worden geïntegreerd in elke bring-your-own-device-vergaderruimte en in elke bestaande of nieuwe vergaderruimteopstelling met een computerkast, een monitor en een luidsprekertelefoon. De installatie van een Kensington-slot zorgt ervoor dat de camera op zijn plaats blijft.


Dit is een ingezonden persbericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zie jij heil in de toekomst van VR?

  • Nee (55%, 127 Votes)
  • Ja (21%, 49 Votes)
  • Ja, ik heb ook een VR-bril (10%, 22 Votes)
  • Ja, ik wil een VR-bril kopen (8%, 18 Votes)
  • Nee, ik heb wel een VR-bril (6%, 13 Votes)

Aantal stemmen: 229

Laden ... Laden ...
Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Bekijk beschikbaarheid

Business