Business

Adyen integreert Click to Pay voor online betalingen

De innovatieve manier van afrekenen verbetert de conversie, autorisatie en gebruikerservaring voor de consument.

Adyen kondigt aan dat het als eerste de Click to Pay-ervaring bij het online afrekenen in alle beschikbare markten heeft geïntegreerd. Deze innovatieve methode voor het ophalen van gegevens pakt de veel voorkomende belemmering van het handmatig invoeren van kaarten tijdens het betalen aan. Het vereenvoudigt de betaalervaring op verschillende apparaten en browsers. Consumenten kunnen het invoeren van persoonsgegevens tijdens het online afrekenen omzeilen en de transactie in slechts een paar klikken voltooien. Click to Pay vermindert de problemen van het winkelend publiek en verhoogt de conversie voor wereldwijde bedrijven.

“Veel bedrijven worstelen nog steeds met een lage conversie bij het online afrekenen, vooral als het gaat om consumenten die voor het eerst of eenmalig winkelen bij een webshop”, zegt Edgar Verschuur, Global Head of Payments bij Adyen. “Wij willen dit probleem aanpakken met behulp van een reeks wereldwijde betaalinitiatieven. Door Click to Pay in onze online betaalstroom te integreren, hoeven consumenten niet langer handmatig hun kaartgegevens in te voeren. Dit maakt het succesvol afronden van de aankoop sneller, gebruiksvriendelijker en minder foutgevoelig voor consumenten, wat uiteindelijk de omzet voor onze klanten verhoogt.”

Elke extra stap in het betaaltraject verhoogt de kans dat de consument afziet van zijn aankoop. Om het risico van afhaken bij het afrekenen tegen te gaan, maakt Adyen online betalingen zo snel en makkelijk mogelijk, waarbij het hoogste niveau van vertrouwen en veiligheid wordt behouden. Adyen haalt namens de consument de eerder ingevoerde gewenste kaartgegevens op. Zo hoeft de consument deze niet handmatig in te voeren, een handeling die gevoelig is voor menselijke fouten en een veel voorkomende oorzaak van frustratie is.

De betaaloptie is ook beschikbaar bij het afrekenen als gast. Click to Pay bespaart niet alleen tijd en moeite, maar biedt consumenten ook het comfort dat ze hun kaartgegevens niet hoeven te delen met elk online bedrijf waar ze aankopen doen.

Met Click to Pay in het groeiende aanbod van zijn checkout-functionaliteiten blijft Adyen investeren in de overgang naar meer probleemloze en veilige transacties. Click to Pay verbetert de conversie, autorisatie en de algehele klantervaring. De betaalmethodewordt ondersteund door de belangrijkste betaalkaartsystemen, waaronder Mastercard en Visa. Adyen blijft zich inzetten om de groei van digitale business te ondersteunen.


Dit is een ingezonden persbericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business