Business

Priority ERP wint concurrentiestrijd in ERP-landschap

Op 8 en 9 maart 2023 vond het jaarlijkse ERP HEADtoHEAD™ evenement van Lumenia, een vooraanstaand onafhankelijk ERP-consultancybedrijf uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland, plaats in Milton Keynes. Tijdens dit face-to-face evenement streden 12 ERP-softwareoplossingen, waaronder SAP, Microsoft, Netsuite, Sage, Unit 4 en IFS, om de titel van Best Vendor Demonstration 2023. Priority ERP, uitdager in de markt, kwam als winnaar uit de bus en ontving de 'Silver Vendor Award'.

Opmerkelijk is dat de deelname van Priority ERP aan het evenement een gezamenlijke samenwerking was tussen Priority Software Belgium en Medatech UK, één van de belangrijkste implementatiepartners van Priority in het Verenigd Koninkrijk. Dit illustreert de sterke internationale samenwerking binnen het Priority-netwerk en het vermogen om klanten wereldwijd te bedienen met geavanceerde ERP-oplossingen.

Phil Nicholls, Managing Director, en Iain Walsh, Sales Manager van Medatech UK, hebben tijdens een uitstekende demonstratie de geavanceerde functies en mogelijkheden van de financiële en productiemodules van Priority ERP belicht. De presentatie omvatte onder meer planning, productieorderplanning, kostprijsberekening, offertes, inkoopgoedkeuringen, beheer van kasstromen en rapportage, waarbij deelnemers antwoorden kregen op hun vragen over productieworkflows, procesautomatisering, financieel beheer, systeemaanpassingen, personalisatie en schaalbaarheid. Het feit dat Priority ERP zich voor het tweede jaar op rij tussen de top drie demo’s van het evenement bevindt, bevestigt de trend naar modulaire bedrijfssoftware die niet alleen een optimale ROI biedt, maar ook geavanceerde flexibiliteitstools en een klantgerichte aanpak mogelijk maakt.

“Tijdens het recente ERP HEADtoHEAD™-evenement, waar we veel potentiële kopers van ERP-oplossingen mochten verwelkomen, was Priority een van de meest overtuigende ERP-oplossingen die werden gedemonstreerd. Medatech UK gaf een uitstekende presentatie van de uitgebreide mogelijkheden. ERP is een kernplatform voor de meeste bedrijven en een basis voor veel digitale transformatie-initiatieven”, aldus Ian O’Toole, Consulting Manager bij Lumenia Consulting.

“We zijn zeer trots op deze erkenning. De Priority ERP-oplossing biedt een solide en schaalbaar platform met geavanceerde mogelijkheden die organisaties helpen om hun prestaties te verbeteren en bedrijfsgroei te stimuleren. Dit doen we door middel van een unieke, flexibele aanpak waarmee klanten snel en efficiënt hun bedrijfsprocessen kunnen stroomlijnen”, aldus Meir Gabay, Director bij Medatech UK.

Medatech UK

Medatech UK is een softwareontwikkelings- en integratiebedrijf dat Priority ERP verkoopt, ontwikkelt en ondersteunt in het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van grootschalige IT-projecten in verschillende branches en het ontwikkelen van op maat gemaakte software-oplossingen voor bedrijfsbeheer, biedt Medatech geavanceerde ERP-software-implementatie, training en ondersteuning aan duizenden klanten. 

Priority Software

Priority Software is een vooraanstaande leverancier van schaalbare, flexibele en open cloud-gebaseerde bedrijfssoftware voor diverse industrieën en organisaties, van multinationals tot kleine en groeiende bedrijven. Priority ERP wordt erkend door topindustrie-experts en analisten voor zijn productinnovatie en biedt real-time toegang tot bedrijfsgegevens en inzichten vanaf elke desktop- of mobiel apparaat. Hierdoor kunnen organisaties hun operationele efficiëntie verhogen, de klantervaring verbeteren, nieuwe kansen identificeren en de concurrentie overtreffen. Priority Software heeft kantoren in België, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Israël, en werkt samen met een wereldwijd netwerk van partners. Het bedrijf stelt duizenden klanten in 40 landen in staat om gebruik te maken van slimme en intuïtieve business management platforms die de groei van organisaties versnellen.


Dit is een ingezonden persbericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business