Business

Ontdek de Philips 40B1U6903CH: een splinternieuwe zakelijke monitor

Philips 40B1U6903CH
Philips lanceert in de eerste helft van juni de Philips 40B1U6903CH, een gloednieuwe monitor die gericht is op zakelijke gebruikers. De monitor beschikt over een groot 39,7-inch scherm (100 cm diagonaal), een 5K2K-resolutie (5120 x 2160) en een snel, multifunctioneel Thunderbolt™ 4-dockingsysteem.

De Thunderbolt™ 4-technologie is flexibel en veelzijdig. Het zorgt voor gegevensoverdrachten met snelheden tot wel 40 Gbps inclusief bidirectionele bandbreedte. Ook is het samen te gebruiken met USB-, DisplayPort- en eerdere Thunderbolt™-aansluitingen. De Philips 40B1U6903CH is hiermee de ideale oplossing voor professionals die op zoek zijn naar snelle gegevensoverdracht, een snelle (1 Gbit/s) Ethernet-verbinding en 90W-vermogen om aangesloten apparaten van stroom te voorzien.

Ingebouwde 5MP-webcam

Naast de Thunderbolt™ 4-dockingmogelijkheid is de ingebouwde 5MP-webcam een andere belangrijke functie van de Philips 40B1U6903CH. De ingebouwde webcam bevat een 5MP-sensor en ruisonderdrukkende microfoon, waardoor deze uitermate geschikt is voor videovergaderingen van hoge kwaliteit. Tevens is de 5MP-webcam uitgerust met de handige Windows Hello™-certificering. De geavanceerde sensoren voor gezichtsherkenning loggen hiermee elke gebruiker binnen enkele seconden in op al hun Windows-accounts.

Visuele specificaties en certificeringen

Naast de eerdergenoemde kenmerken is de monitor uitgerust met functies die het scherm een lust voor het oog maken. Zo is de Philips 40B1U6903CH gecertificeerd als TUV Rheinland Eyesafe RPF 50, wat betekent dat er altijd een blauwlichtfilter is ingeschakeld. Dit voorkomt mogelijke schadelijke effecten van langdurige blootstelling aan blauw licht. Daarnaast heeft de monitor een IPS-paneel en kijkhoeken van 178/178-graden. Hierdoor is de inhoud op het scherm vanuit bijna elke hoek zichtbaar. Tot slot zorgt de VESA-gecertificeerde DisplayHDR 400-kwalificatie ervoor dat beelden uiterst scherp zijn.

Extra functies

  • Compact Ergo Base die kantelt, draait en zich aanpast aan de voorkeuren van de gebruiker
  • Haak voor eenvoudig gebruik en opbergen van een koptelefoon
  • MultiClient Integrated KVM-schakelaar die ideaal is voor het beheren van een dual screen-setup met toetsenbord en muis
  • PowerSensor-functie, waarmee 80 procent van de energiekosten bespaard worden door de helderheid van het scherm te verminderen wanneer de monitor niet in gebruik is

Prijs en beschikbaarheid

De Philips 40B1U6903CH is vanaf de eerste helft van juni verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 1849. Ga voor meer informatie naar de officiële website.


Dit is een ingezonden persbericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business