Business

Philips introduceert twee nieuwe VoiceTracer-modellen

© Philips
Philips komt met twee nieuwe VoiceTracer-modellen: een super-discrete opname-pen en een krachtpatser in zakformaat.

Speech Processing Solutions (SPS) heeft twee innovatieve nieuwe modellen toegevoegd aan de toonaangevende Philips VoiceTracer-reeks, die beide kunnen worden gebruikt met de AI Speech-to-Text Cloud Software van Sembly om opnames snel en nauwkeurig om te zetten in tekst.

Met de DVT1600 VoiceTracer Audio Recorder Pen kunt u discreet gesprekken en vergaderingen opnemen en notities maken bij de opnames. De zeer gevoelige, geïntegreerde 360° microfoon is ontworpen om stemmen op te nemen in heldere audiokwaliteit, met een eenvoudige éénknopsbediening.

De geïntegreerde USB-C-interface van de Audio Recorder Pen zorgt voor ultrasnelle bestandsoverdracht. Sluit de pen rechtstreeks aan op je PC of Mac om je bestanden te lezen en over te dragen, en om de batterij op te laden. De batterij gaat gemiddeld acht uur mee tussen twee oplaadbeurten en als de batterij van de pen bijna leeg is, wordt er automatisch een back-up gemaakt en wordt de opname opgeslagen voordat de pen wordt uitgeschakeld. De pen is in twee uur volledig opgeladen.

Je kunt tot 129 uur aan hoogwaardige opnames maken of het 32GB interne geheugen van de Audio Recorder Pen gebruiken voor een mix van opnames en bestandsopslag – eigenlijk gebruik je de pen net zoals je een USB-stick zou gebruiken.

DVT 2015 VoiceTracer Audio Recorder

De DVT2015 VoiceTracer Audio Recorder is het perfecte apparaat in zakformaat voor het eenvoudig opnemen van spraakopnames zoals notities, interviews en kleine vergaderingen. Dankzij de uitstekende geluidskwaliteit, de batterij die lang meegaat en het grote, uitbreidbare geheugen is dit het ideale alternatief voor opnames met je smartphone.

De DVT 2015 heeft twee stereomicrofoons met extreme gevoeligheid, waardoor ze stemmen in uitstekende kwaliteit kunnen opnemen (kies uit MP3- of PCM-formaat). Dankzij het 33 mm LCD-scherm kan je makkelijk door bestanden navigeren, terwijl de USB-connectiviteit ultrasnelle bestandsoverdracht biedt. Sluit hem aan op je PC of Mac om je bestanden te lezen en over te zetten, zo simpel is het! Met het interne geheugen van 8GB, uitbreidbaar tot 32GB via een microSD-kaart, kan je tot 12 uur PCM-opnames, 90 uur HQ, 297 uur SP en 2.370 uur SLP opnemen. Neem je vergaderingen probleemloos op met een batterij die tot 40 uur meegaat.

Sembly – transcriptie mogelijk maken met AI

In combinatie met de Cloud-gebaseerde spraakherkenningssoftware Sembly, bieden beide nieuwe VoiceTracer recorders de volgende AI-gebaseerde functies:

  • Automatische conversie van opnames naar tekst rechtstreeks vanuit audiobestanden
  • Aanleveren van notulen van vergaderingen met transcripties van meerdere sprekers, voor vereenvoudigd volgen van gesprekken
  • Vereenvoudigd delen van spraakopnames binnen teams.

Voor nog geavanceerdere transcriptieopties en workflowbeheer kunnen beide apparaten worden gebruikt met het SpeechLive-softwarepakket van Philips Dictation.

Beide producten zijn verkrijgbaar bij diverse wederverkopers, met een gemiddelde prijs van €75 (ex btw) voor de DVT1600 VoiceTracer Audio Recorder Pen en €91 (ex btw) voor de DVT2015.


Dit is een ingezonden persbericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business