Business

Bankingapp Revolut introduceert betaalterminal voor bedrijven

Revolut Reader
Beeld: Revolut
Bankingapp Revolut zet nu ook in op fysieke betalingen voor de zakelijke markt met Revolut Reader.

Revolut mag dan wel de voorkeur geven aan digitale betalingen, toch neemt de bankingapp een flinke stap op de markt voor fysieke betalingen met de introductie van Revolut Reader in België. Revolut Reader werkt als een kaartlezer en geeft ondernemers de mogelijkheid om overal betaaltransacties te verwerken, of ze nu een winkel hebben of hun bedrijf ‘on-the-go’ is. De kaartlezer ondersteunt bankkaarten, kredietkaarten, en contactloze betaalmethoden. Naast snelle transacties (binnen 5 seconden) beschikt de Reader over handige extra functies zoals een productcatalogus en een manier om fooien te beheren. De lancering maakt deel uit van Revolut’s strategie om het aanbod voor zowel zakelijke klanten als freelancers onder Revolut Pro verder uit te breiden.

Uitgelicht artikel Revolut verdubbelt personeel FinCrime-afdeling om klanten extra te beschermen

Eenvoudig en voordelig

Revolut Reader wil zich van concurrenten zoals SumUp en Mollie onderscheiden door gebruiksgemak en aantrekkelijke tarieven centraal te zetten. De terminal is gemakkelijk te koppelen aan bestaande POS-systemen. Voor grotere bedrijven is binnenkort ook Revolut POS-software beschikbaar. Transactiekosten bedragen bij binnenlandse kaarten slechts 0,8% + € 0,02, met speciale tarieven voor hoge volumes. De kaartlezer zelf kost je eenmalig 49 euro.

“Wij willen bedrijven voorzien van snelle, flexibele, en veilige betaaloplossingen”, aldus Clémence Fredenucci, Head of Global Growth bij Revolut Business. “Bedrijven willen niet gehinderd worden door lange verwerkingstijden en ontoegankelijke systemen. De lange lange batterijduur van Revolut Reader en zijn compacte formaat maken het een ideale partner voor zowel vaste als mobiele ondernemers.”

Revolut heeft wereldwijd ruim 35 miljoen particuliere klanten, waarvan ongeveer 450.000 in België. Binnenkort kunnen Belgen ook genieten van een Belgisch IBAN rekeningnummer.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business