Business

Nadine Serneels benoemt tot Director Belux bij Trend Micro

Trend Micro
© Trend Micro
Nadine Serneels is aangesteld als de nieuwe Belux Director Sales, Channel & Marketing bij Trend Micro. Met een decennium aan ervaring binnen het bedrijf, beschikt ze over diepgaande kennis van de cybersecurity-wereld. Wat haar benoeming extra bijzonder maakt, is dat ze de eerste vrouwelijke leider is in het Benelux managementteam van Trend Micro. Met een sterke ambitie begint ze aan haar nieuwe rol en streeft ernaar om dit jaar een significante groei te realiseren in België en Luxemburg.

In de afgelopen maanden heeft Trend Micro Benelux zich achter de schermen opgesplitst in een Nederlandse en een Belgische/Luxemburgse tak. Voor de splinternieuwe positie van Director Sales, Channel & Marketing in België en Luxemburg heeft Trend Micro de keuze laten vallen op Nadine Serneels.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de technologiewereld en haar eerste stappen in het bedrijf al in 2011, brengt Nadine een schat aan ervaring met zich mee. Gedurende haar loopbaan heeft ze diepgaande kennis opgedaan van cybersecurity, de uitdagingen waarmee klanten worden geconfronteerd en de benodigde oplossingen. De afgelopen jaren heeft ze deze expertise ingezet als Enterprise Sales Manager Belux.

Eerste vrouwelijke leider

Nadine Serneels

Met haar reeds verworven kwaliteiten heeft Nadine Serneels alle vereiste vaardigheden om Trend Micro naar nieuwe successen te leiden in België en Luxemburg. Naast haar expertise in cybersecurity en technologie, beheerst ze vloeiend vier talen: Nederlands, Frans, Engels en Spaans. Bovendien is ze een gewaardeerd lid van CIONET, een wereldwijd netwerk van IT-leiders.

Bij Trend Micro is ze de eerste vrouw in de Benelux die een managementrol opneemt. Dit is ook vrij uniek in de cybersecuritysector.

Diversiteit is uiteraard een belangrijk thema. We zien de laatste tijd wel een positieve trend naar meer vrouwen in IT, ook in leidinggevende functies. Maar in de wereld van cybersecurity blijven vrouwen toch behoorlijk schaars. Vanuit mijn nieuwe rol wil ik graag een bijdrage leveren en ervoor zorgen dat de juiste mensen kansen krijgen om door te groeien”, besluit Nadine Serneels.

Groeien in België en Luxemburg

Nadine Serneels heeft haar nieuwe rol sinds 15 april 2024 officieel opgenomen. En ze heeft alvast grote plannen: “Security is overal heel sterk aanwezig en staat in steeds meer bedrijven op de agenda. Daarom moeten we meer dan ooit naar klanten stappen en hen tonen hoe we hen kunnen ondersteunen om een sterke end-to-end securitystrategie toe te passen.”

“We hebben een stevige transformatie doorgemaakt en nu willen we terug inzetten op een sterke groei. Niet alleen in cijfers, maar ook in mensen”, gaat Nadine Serneels verder. “Vorig jaar was een heel goed jaar voor Trend Micro in België en Luxemburg. Daar bouwen we in 2024 graag op verder. Zo willen we dit jaar een nog grotere stap zetten en een groei van 20% neerzetten.”


Dit artikel is een ingezonden persbericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business