Nieuws

KLM-piloten omgeleid naar Gmail

Google heeft de e-mailaccounts van 11.200 bemanningsleden van de KLM verhuisd naar Gmail. Dit is een onderdeel van het migratietraject naar Google Apps Premier Edition binnen de luchtvaartmaatschappij.

Het voordeel van Gmail is dat de piloten en stewardessen in de cloud overal hun mail kunnen lezen. Enige vereiste is namelijk een internetverbinding. Daarnaast kunnen ze chatten en berichten vertalen naar 42 talen met Message Translation. Dit is KLM’s eerste zet naar cloudcomputing

Met Google Apps Premier Edition zijn online agenda’s delen (Google Calendar) en samenwerken aan een document (Google Docs) de volgende stappen. 

[related_article id=”158901″]

"We zijn blij dat we deze wereldwijde luchtvaartmaatschappij als nieuwe klant mogen verwelkomen”, reageert Erik de Muinck Keizer, hoofd van Google Enterprise Benelux, in een persbericht. “De toegankelijkheid en flexibiliteit die Google Apps biedt, maken het een aantrekkelijke oplossing voor bedrijven met veel mobiele medewerkers. Deze organisaties zijn nu in staat hun interne communicatienetwerk te verbeteren."

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business