Nieuws

Input Director 1.2.2

Je hebt twee of meer computers op je bureau staan? Dan kun je ruimtebesparend werken door die toestellen met eenzelfde muis en toetsenbord te bedienen. Dat is precies wat met Input Director mogelijk is.

Voorwaarde is wel dat de toestellen zich in een netwerk bevinden en dat je de tool op de verschillende pc’s geïnstalleerd hebt. Vervolgens stel je de hoofdcomputer in als master en de overige toestellen als slaves, waarbij je de hostnaam of het interne IP-adres van die pc’s gebruikt.

[download_file]

Nu kun je een sneltoets aan een slave koppelen en zodra je die sneltoets indrukt, laat die zich met het toetsenbord en de muis van je hoofdcomputer bedienen. Overigens blijft het ook nog altijd mogelijk een lokaal aangekoppelde muis of toetsenbord te gebruiken. Het ligt voor de hand dat bij bediening via Input Director het scherm van de slave in je gezichtsveld zal moeten staan.

Input Director 1.2.2

Leuk is ook dat je de verschillende monitors van de diverse toestellen als één groot scherm kunt instellen, zodat je met de muis als het ware naar een volgend scherm kunt overspringen.

Ook handig: je beschikt over een gedeeld klembord. Wat je op het ene toestel naar de klembord kopieert, laat zich op een ander toestel moeiteloos weer plakken.

De eerste configuratie is niet bepaald gebruiksvriendelijk, maar op de site kun je wel terecht voor een behulpzame installatie- en gebruiksgids.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business