Nieuws

Imagelys Picture Styles 5.5.0

Wil je een achtergrond samenstellen die uit een patroon van afbeeldingen bestaat, dan is het vaak een hele klus om die naadloos in beeld te brengen. Imagelys Picture Styles is daar echter een geknipte tool voor.

Het programma oogt behoorlijk professioneel en bevat krachtige mogelijkheden. Je kunt verschillende lagen combineren, elk met een eigen transparantiegraad, en het is ook mogelijk om met maskers te werken.

Veel effecten
Verder kun je uit een behoorlijk effectenarsenaal putten. Naast klassiekers als Fade, Sharpen, Blur, Noise en Pixelate is er bijvoorbeeld nog een makkelijk te bedienen Warp-tool om je beeld gericht te vervormen, een (beperkte) Flare FX-tool voor lichteffecten, en de functie Make Seamless. Deze laatste bewerkt de randen van de afbeelding zodanig dat die zich (min of meer) naadloos in een patroon laat integreren.

[download_file]

Veel effecten kun je ook selecteren door het aanklikken van een miniatuurvoorbeeld. Vervolgens kun je het geselecteerde effect – dat zich trouwens onmiddellijk en al dan niet fullscreen doorzet op de originele afbeelding – met schuifbalken nog op allerlei manieren bewerken.

Kant-en-klaar
Het zal je weinig verbazen dat je in deze tool ook tal van klant-en-klare texturen aantreft, telkens met een verhelderende miniatuurafbeelding. Overigens kun je op de site ook nog terecht voor veel extra texturepacks. Wij tellen negentien pakketten, met in totaal vele honderden texturen, frames en maskers.

Het programma is niet altijd even gebruiksvriendelijk, maar op de site staat wel een reeks tutorials voor je klaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business