Officiële iPhone 4G-details op 7 juni?

Apple heeft de data bekendgemaakt waarop zijn World Wide Developers Conference zal plaatsvinden. Naar verwachting worden tijdens die conventie de officiële details over de iPhone 4G meegedeeld.

Tussen 7 en 11 juni kunnen third-party-ontwikkelaars op de WWDC voor workshops en nieuwtjes terecht. Daar zullen voor de eerste keer workshops over ontwikkelen voor de iPad gegeven worden. Daarnaast zijn er infosessies voor iPhone OS 4- en voor Mac OS X-ontwikkelaars gepland.

Nieuwe iPhone?
Traditioneel gaat het congres in San Francisco met een keynotespeech van start. Een vaste gewoonte tijdens die speech is het aankondigen van het nieuwe iPhonemodel.

[related_article id=”158256″]

Ook de technische details van het toestel en het verwachte moment van uitgave worden dan onthuld. Dit jaar is er veel controverse rond de nieuwe iPhone, omdat hij eerder deze maand al naar de pers gelekt zou zijn.

Wie deze keer de openingsspeech gaat geven, is nog niet bekend. Vorig jaar was Steve Jobs nog met ziekteverlof en kreeg marketingverantwoordelijke Phil Schiller die eer. Nu Jobs weer aan het roer van Apple staat, zou het goed kunnen dat hij de toespraak voor zijn rekening neemt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business