Nieuws

Apple levert 24 miljoen nieuwe iPhones

Apple wil dit jaar 24 miljoen nieuwe iPhones aan verkopers leveren. De iPhone 4G wordt naar verwachting op 7 juni officieel voorgesteld.

De Taiwanese elektronicafabrikant Foxconn, die in opdracht van Apple de nieuwe smartphone fabriceert, verscheept nog vóór eind juni 4,5 miljoen iPhones. In de tweede helft van het jaar volgen er nog 19,5 miljoen. Dat meldt Digitimes.

HD-scherm
De nieuwe iPhone wordt uitgerust met een hogeresolutiescherm (960 x 640) dat dankzij technologieën als in-plane switching een bredere kijkhoek en helderder scherm in direct zonlicht mogelijk moet maken.

[related_article id=”158256″]

Apple wil zo de iPhone promoten als een toestel om digitale boeken op te lezen. De fabrikanten van het scherm, dat 33% dunner is om plaats te maken voor een grotere batterij, heten LG Display en Prime View International.

Dubbel geheugen
De iPhone 4G rekent met een ARM Cortex A8-processor en krijgt 512 MB geheugen, het dubbele van de iPhone 3GS. Verwacht wordt dat Apples nieuwe smartphone officieel wordt voorgesteld tijdens de Worldwide Developers Conference in San Francisco op 7 juni.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business