Nieuws

Review: My Fitness Coach – Dance Workout

My Fitness Coach laat toe om met meerdere familieleden een individueel fitnessprogramma te volgen en het gebruik van de Wii Balance Board is optioneel.

De volgende fitnessrage

Fitnessgames zijn een van de populairste genres op Nintendo’s Wii-console. De bewegingsgestuurde spelcontrole leent zich immers perfect voor deze spellen. Dance Workout is niet de eerste in de My Fitness Coach-reeks, maar zou zich best wel eens tot een van de populairste kunnen ontpoppen. Net zoals Tai-bo en meer recent Zumba proberen fitnessrages opwindende en extra motiverende ingrediënten in het werken aan figuur- of conditieverbetering toe te voegen.

Deze game speelt daar volledig op in door de oefeningen in de vorm van korte, voor iedereen toegankelijke choreografieën te gieten. In functie van je fitnessdoelen word je bijgestaan door een virtuele personal-trainer die een programma samenstelt op jouw maat. De game houdt je vorderingen bij en schroeft eventueel de inspanning geleidelijk op. Een ideaal workout-alternatief voor wie de tijd, de mogelijkheid of de zin niet heeft een verplaatsing naar het fitnesscentrum te maken. De aanwezigheid en voorbeeldfunctie van die personal-trainer zorgen dat je bewegingen correct blijven, wat een maximaal resultaat garandeert. De op ritmische muziek gezette oefeningen zorgt er dan weer voor dat je jezelf keer op keer glimlachend in het zweet werkt.
 

 

[related_article id=”160734″]

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business