Nieuws

Logitech lanceert settopbox voor Google TV

Logitech heeft de Revue voorgesteld, de eerste settopbox die gebruik zal maken van het binnenkort te verschijnen Google TV.

Amerikanen kunnen vanaf vandaag de Revue voorbestellen voor 299 dollar. Een fors bedrag als je weet dat de nieuwe Apple TV slechts 99 dollar kost. Maar je kan er dan ook veel meer mee. Standaard krijg je er een HDMI-kabel en een volwaardig toetsenbord bij.

Bediening
Zie je jezelf niet met een toetsenbord voor de televisie zitten, dan kun je voor 130 dollar een geoptimaliseerde versie van de diNovo Mini-afstandsbediening krijgen. Ook zijn er gratis apps voor de iPhone en Androidtoestellen, waarmee je de Revue kan bedienen.

Voor 150 dollar is er ook de Logitech TV Cam waarmee je in hoge definitie kan videochatten met andere Google TV-gebruikers, maar ook met een computergebruiker die hiervoor een programma van Logitech heeft geïnstalleerd.

Content
De combinatie van Logitechhardware en het Google TV-platform biedt toegang tot verschillende streamingdiensten zoals YouTube, Netflix, Pandora en Napster. Ook kan je content van onder meer CNN en HBO bekijken. Met Hulu is nog geen overeenkomst bereikt.

Naast video kijken van elke bron kan je surfen op het internet (met ondersteuning voor Flash 10.1 en HTML 5), twitteren en op termijn moet je ook apps uit de Android Marketplace kunnen installeren.

Natuurlijk mag netwerkondersteuning niet ontbreken. Via een DLNA-server kun je filmpjes, muziek en foto’s van computers of netwerkschijven streamen. Het bij piraten populaire bestandsformaat MKV wordt zonder problemen afgespeeld.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business