Nieuws

Facebook bant Justin Bieber

Justin Bieber is boos op Facebook. Zijn account werd verwijderd zonder reden. Ook bij Ping bleek hij aanvankelijk niet welkom.

Justin Bieber is 35, woont in Jacksonville in Florida, draagt een bril, heeft een baard en verzamelt flipperkasten. Hij krijgt dagelijks pakken fanmail en wordt constant gebeld, zelfs door beroemde artiesten. Tot overmaat van ramp heeft Facebook nu zijn account verwijderd.

Ping
De onfortuinlijke man die door het leven gaat met dezelfde naam als het Canadese zangvogeltje, is het beu. Eerder had hij al moeilijkheden om zijn identiteit te bewijzen bij het aanmaken van een account voor Apples muziekplatform Ping, maar dat werd opgelost.

Nu blijkt zijn Facebookprofiel, dat hij zes maanden geleden had aangemaakt, verwijderd te zijn zonder dat er een reden is opgegeven. Bieber heeft contact opgenomen met Facebook, maar kreeg nog geen antwoord.

“Het voordeel van de hele heisa is dat mensen nu wel mijn naam kunnen uitspreken”, vertelt de enige echte Justin Bieber aan First Coast News.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business