Nieuws

Hyves stapt in mobiele telefonie

Hyves, de grootste sociaalnetwerksite van ons land, biedt zijn leden nu ook mobiele telefonie aan. Bellen en sms’en naar andere leden is gratis.

Vanaf deze week kunnen Nederlanders voor hun mobiele telefonie terecht bij de kersverse virtuele operator Hyves Mobile. Die maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile, maar heeft een eigen simkaart en klantenservice.

Onbeperkt mobiel internet
Abonnementen duren twee jaar en kosten vanaf 8,75 euro voor het eerste jaar van de overeenkomst. Voor dat geld krijg je vijftig belminuten of sms’jes, onbeperkt mobiel internet en duizend belminuten of sms’jes naar andere Hyvesleden die Mobileklant zijn.

[related_article id=”161563″]

Je kunt ook kiezen voor een formule met 250, 500 of 750 belminuten of sms’jes. Voor die laatste betaal je 20 euro per maand. Wie kiest voor een abonnementsformule met een nieuw Android- of BlackBerrytoestel, kan kiezen tussen 75, 150, 300 en 450 belminuten. De prijs is dan afhankelijk van het gekozen toestel.

Integratie met netwerksite
Volgens Webwereld zal Hyves Mobile in de toekomst nog meer met de sociaalnetwerksite gelinkt worden. Denk aan een geïntegreerde lokalisatiedienst à la Foursquare, maar ook de mogelijkheid om via de website op sms’jes te antwoorden.

Hyves telt meer dan tien miljoen unieke gebruikers, waarmee het de grootste netwerksite van Nederland is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business