Nieuws

Magix Xtreme Print Studio 5.0

Je hebt een imposante mp3-collectie bij elkaar gesprokkeld en daaruit wil je toch af en toe een mixtape op cd zetten? Het branden moet je zelf doen, maar Magix Xtreme Print Studio helpt je wel bij het maken van een fraaie cd-hoes.

De interface laat zich bezwaarlijk modern of fraai noemen. Ook aan de gebruiksvriendelijkheid valt nog wel te sleutelen, maar als je de weg eenmaal kent, heb je snel kant-en-klare cd-/dvd-ontwerpen voor elkaar. Het is ook mogelijk zelf covers te ontwerpen voor je video-dvd’s en aanverwanten.

[download_file]

Je geeft eerst aan dat je een nieuw cd/dvd-project wil starten, waarna je uit diverse sjablonen kunt putten. Die kan je geheel zelf opvullen met tekst en afbeeldingen. Plaatjes laten zich bijvoorbeeld ook direct vanuit de Verkenner naar het werkblad van Xtreme Print Studio verslepen. Maar handiger is het als je over een afspeellijst beschikt.

Afspeellijst op de hoes
Die kan je ook aanmaken via de ingebouwde functie Edit Playlist. Hier geef je dan een titel op, verwijs je naar een coverfoto en vul je de tracks aan (positie, titel en tijdsduur). Op basis hiervan maakt het programma dan automatisch de bijhorende hoes, inclusief tekst en graphics.

Uiteraard kun je hier zelf nog diverse bewerkingen op uitvoeren, zoals de tekstkleur aanpassen, afbeeldingen herschalen of verplaatsen of het toevoegen van eigen tekst of figuren.

Hou er rekening mee dat een onlineregistratie vereist is als je langer dan een week met deze tool aan de slag wil.

audiodownloadsfunmagixsoftware

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals