Nieuws

Drie mogelijke ontwerpen voor iPhone 5

Apple heeft drie verschillende ontwerpen voor de iPhone 5 in gedachten, waaronder eentje met een fysiek toetsenbord.

Dat beweert de Taiwanese website Apple.pro (Google Translate), die in het verleden meermaals correcte info lekte over nieuwe toestellen van Apple. Zo kreeg het vorig jaar een wit voorpaneel voor de iPhone 4 in handen, nog voor deze versie werd aangekondigd. Eerder gebeurde hetzelfde met een batterij voor de iPhone 4.

Uitschuifbaar toetsenbord of iPhone 4GS?
Een van de drie mogelijke eindontwerpen voor de iPhone 5 beschikt volgens Apple.pro over een echt toetsenbord dat uitgeschoven kan worden. Een tweede ontwerp lijkt uiterlijk sterk op de iPhone 4, maar heeft een langere batterijduur en een betere camera.

[related_article id=”158256″]

Apple.pro vergelijkt deze optie, gezien de kleine aanpassingen, met de upgrade van de iPhone 3G naar de 3GS. Details over het derde prototype worden niet gegeven. Wel bevestigen de Taiwanezen het gerucht dat de iPad 2 over een camera zal beschikken en dunner wordt dan zijn voorganger.

Groter of kleiner scherm?
Een andere website die uit al dan niet betrouwbare bron informatie over de iPhone 5 heeft verkregen is DigiTimes. Enkele leveranciers van onderdelen voor de smartphones van Apple beweren dat de productielijnen voor de iPhone 5 (die naar verwachting deze zomer gelanceerd wordt) al zijn opgestart en dat het toestel een scherm van 4 inch krijgt.

Dat de iPhone 5 een groter scherm krijgt dan zijn voorganger spreekt een ander gerucht, dat vorige week door Bloomberg gelanceerd werd, wel tegen. De zakelijke nieuwssite meent te weten dat de volgende smartphone van Apple namelijk kleiner en goedkoper wordt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business