Het sociale netwerk Netlog, dat zich vooral op jongeren richt, gaat in zee met de Britse muzieksite We7. Dat zal gebruikers van Netlog toelaten om songs uit de catalogus van We7 toe te voegen aan hun profiel en te delen met hun vrienden. Ze kunnen ook een eigen radiostation maken. We7 heeft een catalogus van […]

Advertentie

Het sociale netwerk Netlog, dat zich vooral op jongeren richt, gaat in zee met de Britse muzieksite We7. Dat zal gebruikers van Netlog toelaten om songs uit de catalogus van We7 toe te voegen aan hun profiel en te delen met hun vrienden. Ze kunnen ook een eigen radiostation maken. We7 heeft een catalogus van meer dan zeven miljoen songs.

Netlog doet momenteel grote inspanningen om zichzelf heruit te vinden, nu Facebook overal ter wereld de plaatselijke sociale netwerken van de kaart speelt. Met het lanceren van een geïntegreerde muziekdienst is Netlog in ieder geval zijn veel grotere rivaal te vlug af.

Er gaan al maanden geruchten dat Facebook op het punt staat om een samenwerking aan te gaan met de muziekdienst Spotify.