Nieuws

TomTom komt met nieuwe Live-diensten

Wegwijzer TomTom introduceert in oktober zijn nieuwe Search & Go Live-diensten: speciale versies van bekende webapplicaties als Twitter, Expedia, TripAdvisor en Yelp. Zo krijgen automobilisten niet alleen de beste route aangeboden, maar hebben ze ook toegang tot recensies over plaatsen die ze bezoeken.

“We weten dat mensen graag met elkaar verbonden zijn”, zegt Corinne Vigreux, managing director Consumer bij TomTom. “Thuis, op het werk of waar ze ook zijn. Met de nieuwe Search & Go Live-diensten kunnen ze hun bestemming twitteren en wanneer ze daar zullen arriveren. Bovendien hebben ze toegang tot toonaangevende reis- en vrijetijdwebsites.”

Twitter je bestemming
Sociale beesten kunnen de Twitterfunctie gebruiken om hun bestemming te delen met hun volgers. Zelfs wanneer ze verwachten aan te komen kunnen ze delen met familie en vrienden. Die aankomsttijd wordt bovendien bijgewerkt terwijl je rijdt: zo hoef je je daar geen zorgen over te maken. Bestuurders die zich liever niet bezighouden met al dat sociaal geweld kunnen de Twitterfunctie gelukkig wel gewoon uitschakelen.

Door samenwerking met Expedia krijgen Search & Go Live-gebruikers de mogelijkheid om verschillende accommodaties in de omgeving met elkaar te vergelijken. Trip Advisor en Yelp bieden toegang tot actuele, onafhankelijke beoordelingen van onder meer restaurants, hotels en theaters.

Altijd de beste route
Bovendien werken alle Live-diensten naadloos met de navigatietechnologie van TomTom. Wanneer een automobilist bijvoorbeeld een beoordeling heeft gelezen en een keuze heeft gemaakt, krijgt hij automatisch de beste route te zien.

TomTom lanceert de nieuwe Live-diensten zonder meerkosten in oktober in de Verenigde Staten, Duitsland en Nieuw-Zeeland. De diensten zullen eerst beschikbaar zijn op de TomTom Go Live 1015, die binnenkort gelanceerd wordt. Daarna zullen ze ook beschikbaar zijn op de laatste Live-toestellen van TomTom: Via Live, Go Live 800 serie en Go Live 1000/1005.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business