Nieuws

Free Opener 1.2.0.0

[download_file] Je hebt het ongetwijfeld ook al meegemaakt: je stuit op een bestand met een extensie die je niet kent en je krijgt het met geen enkel geïnstalleerd programma open. Tijd dan voor Free Opener: een tool die met tientallen extensies overweg kan.

Alvast een geruststelling: in tegenstelling tot vele andere programma’s eigent deze tool zich geen enkele extensie toe. Bestandstypes die je dus aan andere applicaties had gekoppeld, zullen ook na de installatie van Free Opener standaard met die toepassingen geopend worden.
Free Opener ondersteunt meer dan tachtig bestandstypes en op de website vind je een gerubriceerd overzicht van al deze extensies.
Preview
De tool laat zich makkelijk bedienen. Zodra je Free Opener hebt opgestart, hoef je maar naar het menu File te gaan en Open te selecteren, waarna je het nukkige bestand aanwijst. Kan Free Opener er inderdaad mee overweg, dan krijg je automatisch een preview te zien – of te horen, want ook geluidsbestanden als flac, wmv, wav en mp3 staan op het repertoire.
Afhankelijk van het bestandstype is het ook mogelijk de inhoud van bestanden af te drukken, in- en uit te zoomen en naar trefwoorden de zoeken.
Free Opener is dus best wel nuttig om achter de hand te houden. Let wel, tijdens de installatie wordt je enkele keren gevraagd of je ook andere tools mee wilt installeren. Neen? Druk dan telkens op Decline (afwijzen).

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business