Nieuws

Google lanceert slechte Gmail-app voor iOS

Google heeft een Gmail-app uitgebracht voor iOS-gebruikers en deze na enkele uren weer ingetrokken omdat er nog te veel bugs in zaten.

Eigenaars van een iPhone, iPad of iPod Touch kunnen hun Gmail-account al op verschillende manieren raadplegen. Zo is er de standaardwebsite, een mobiele versie en kan je in de geïntegreerde mailapp van iOS je Gmail-account toevoegen.

Foutmelding en geen verwittigingen
Google wil iOS-gebruikers nu een alternatief bieden dat de mogelijkheden van alle bestaande opties combineert in één app. Die werd gisteren gelanceerd en weer ingetrokken. Vroege gebruikers klaagden namelijk over de aanwezigheid van bugs. Ook werd het gebruiksgemak en de functionaliteit van de app maar lauw onthaald.

[related_article id=”158256″]

“Eerder vandaag lanceerden we een nieuwe Gmail-app voor iOS. Spijtig genoeg bevatte die nog een bug waardoor je een foutmelding krijgt bij het eerste gebruik en berichten niet opgenomen worden in het notificatiemenu van iOS 5. We hebben de app weer ingetrokken terwijl we aan een oplossing werken. Een nieuwe versie volgt gauw. Wie de Gmail-app al geïnstalleerd heeft, kan die blijven gebruiken”, luidt de verklaring van Google.

De Gmail-app voor iOS maakt net als de webdienst gebruik van de priority-inbox, waar je belangrijkste mails worden verzameld. E-mailconversaties worden in threadvorm weergegeven en de app ondersteunt ook push-verwittigingen, maar mist een uitgebreide zoekfunctie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business