Nieuws

Free Bulk YouTube Downloader 1.5

YouTube is een onvoorstelbaar uitgebreide videobibliotheek, en elke seconde groeit die nog met uren video aan. De videoclips downloaden om die ook te kunnen bekijken als je offline bent is echter niet altijd zo handig. Behalve als je Free Bulk YouTube Downloader inzet.

Free Bulk YouTube Downloader is, zoals de naam het al suggereert, vooral handig als je een hele groep video’s na elkaar wil downloaden. Dat kunnen je eigen geüploade videoclips zijn (waarvan je toch graag ook een offline back-up hebt) of de videoclips van een specifiek kanaal of bepaalde gebruiker.

[download_file]

Het volstaat de URL van zo’n videoclip in het venster van Free Bulk YouTube Downloader te plakken en een vinkje te plaatsen bij Search and add other parts of video by same user. Zodra je de knop Add to download list indrukt, worden deze clip en andere clips van die gebruiker aan de downloadlijst toegevoegd.

Klik op de knop Start Download en de tool haalt een voor een alle filmpjes uit de lijst op. Standaard komen die terecht in de map c:usersVideos, maar dat kun je aanpassen.

Ook de kwaliteit en het formaat waarin de gedownloade clips terechtkomen, kun je wijzigen. Voor de kwaliteit kun je standaard kiezen tussen Best available, HD 1080p, HD 720p en HQ. Het programma laat je uit onder meer de volgende formaten kiezen: mp4, wmv, mov, avi en mp3. Dit laatste formaat is handig als je alleen geluid wenst.

De downloads kun je op elk moment ook onderbreken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business