Nieuws

Office 365 web apps: overal online toegang [Partnerinfo]

Het Microsoft Office 365 pakket  voor professionals en kleine bedrijven biedt cloud services aan op maat van de KMO.
Naast e-mail en agenda functionaliteiten, databases en uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden,  heeft Office 365 uiteraard ook een online Office pakket:  de Office webapps. In dit artikel bekijken we de voordelen van  de Office webapps van nabij.

Lage kostprijs
Uw werknemers toegang geven tot het  Microsoft Office 365 pakket kost u slechts 5,25 euro (excl.BTW)  per maand per werknemer.  Onderhoud en updates  zijn inbegrepen in deze prijs.
E-mail en bestanden worden gecontroleerd op virussen en opgeslagen in betrouwbare datacentra . Microsoft garandeert bovendien 99,9% uptime voor alle diensten.  U spaart dus een pak uit aan onderhoud en serverbeheer.

Meteen aan de slag zonder investeringen
Met Microsoft Office 365 voor professionals en kleine bedrijven betaalt u enkel voor wat u nodig hebt en kan u kiezen uit een ruim aanbod abonnementen en extra diensten.  U hoeft vooraf geen grote investeringen te doen in software of infrastructuur en kan na registratie meteen aan de slag met een abonnement op maat. Omdat u slechts betaalt per gebruiker , weet u ook steeds exact hoeveel uw IT-infrastructuur u kost.

[related_article id=”161452″]

Altijd beschikbaar
Met de Office webapps kan elke werknemer  ‘in the cloud’ werken. Niet alleen zijn alle documenten centraal beschikbaar,  ook de Office software is steeds toegangkelijk.  Wie thuis werkt of vaak op de baan is, heeft steeds zijn mobiele kantoor  bij de hand.

Platform onafhankelijk Samenwerken
Met de Office Webapps kan u platformonafhankelijk samenwerken.  Verschillende personen kunnen eenzelfde document openen, bekijken of bewerken:  of ze nu op een pc , Mac of mobiel  toestel  werken.  U hebt steeds een versie van de Office software bij de hand, overal en altijd, rechtstreeks op uw online bedrijfsplatform.

Vertrouwdheid
Werken met de Office webapps verschilt weinig van werken met het vroegere Office pakket.  De interface is veel gebruikers reeds vertrouwd  en een overstap naar de cloud vereist weinig aanpassingen. Een nieuw aspect  is het online raadplegen, aanpassen en delen van documenten, maar deze technologie werd naadloos geïntegreerd en werkt zeer eenvoudig.
Net zoals bij de desktop versie van Microsoft Office beschik je over Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Outlook en Microsoft PowerPoint.



Kies voor een marktleider
Door de jarenlange ervaring met het ontwikkelen van Office software en samenwerkingsplatformen is Microsoft uitgegroeid tot een marktleider in dit gebied. Microsoft draagt gebruiksvriendelijkheid, uitbreidbaarheid en samenwerking tussen de applicaties al jarenlang hoog in het vaandel en weet met Office 365 een robuust product af te leveren dat  flexibel en aanpasbaar is, op maat van uw bedrijf.

Probeer Office 365 uit!
Probeer het Office 365 pakket voor  30 dagen gratis uit!
Het aanmelden voor een Office 365 abonnement is eenvoudig. Vul het formulier in op de website en ga enkele minuten later aan de slag.



Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business