Nieuws

Mailbeheer op maat van de KMO met Office 365 [Partnerinfo]

Email, contact- en agendabeheer in de cloud voor KMO’s? Het kan, met Microsoft Office 365 voor professionals en kleine bedrijven. Microsoft pakt uit met een goedkoop pakket cloud services op maat voor  professionals en bedrijven tot 25 personen. Naast de Office webapps, databankfunctionaliteiten , uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden en dataopslag in de cloud  biedt Office 365 ook een robuust e-mail-, contact- en agendabeheer  met Exchange Online.

Goedkoop mailbeheer
De integratie van e-mail, kalenderbeheer en contacten  is één van de belangrijkste aspecten van het Office 365 pakket voor KMO’s.  Kleinere bedrijven hebben zo niet langer een eigen mailserver nodig. Voortaan kan u voor 5,25 euro per maand per gebruiker (excl. BTW)  uw Outlook mailbox , contacten en agenda in de cloud beheren. Vergaderingen plannen, afspraken vastleggen en  agenda’s delen gebeurt allemaal via de Office software in Outlook, via de browser of met uw Smartphone.
Een abonnement op voor professionals en kleine bedrijven biedt elke gebruiker een postvak van 25 GB . Office 365 ondersteunt daarnaast ook het versturen van e-mailberichten met een maximale grootte van 25 MB.

Overal toegang
Met Exchange online hebt u altijd en overal toegang tot uw  bijgewerkte e-mail, agenda en contactpersonen. Een internetverbinding is de enige vereiste. U kan uw mailbox en agenda bekijken en beheren op een Windows PC of laptop, uw Mac-computer, iPhone, Android-telefoon, Symbian-telefoon, BlackBerry-telefoon, Windows Mobile en Windows Phone.

[related_article id=”161452″]

Veiligheid gegarandeerd
Met Microsoft Office 365 worden uw mailboxen en contactgegevens veilig beheerd  in geavanceerde datacenters. Microsoft zorgt daarnaast voor softwareupdates en installeert security patches indien nodig.  In elk abonnement zijn de verschillende filters en virusscan-engines van Microsoft Forefront Online Protection voor Exchange ingebegrepen. Zo kan u uw mailboxen steeds accuraat beschermen tegen spam en virussen. Microsoft garandeert bovendien een uptime van 99,9%, door uw data in verschillende datacenters onder te brengen.



Office 365 is nog veel meer
Het eenvoudige mailbeheer is slechts één reden voor kleine bedrijven om over te schakelen naar de cloud. Want niet alleen werkt  Office 365 sterk kostenbesparend, het opent ook heel wat nieuwe perspectieven op het vlak van online samenwerking. De geïntegreerde  Sharepoint technologie zorgt ervoor dat medewerkers  documenten kunnen delen op een online platform.  Als beheerder van je bedrijfsaccount kan je op een eenvoudige manier medewerkers en bedrijfspartners toegang verlenen tot bepaalde mappen en documenten.
Office 365 bevat ook een reeks geavanceerde communicatiemogelijkheden zoals chat en videogesprekken. Online vergaderingen met mensen binnen en buiten het bedrijf kunnen u heel wat (reis)tijd besparen.  Bovendien bent u steeds bereikbaar via verschillende kanalen. 
Kortom, de overstap naar de cloud zal voor een nieuwe impuls binnen uw bedrijf zorgen. 

Probeer Office 365 uit!
Probeer het volledige Office 365 pakket voor  30 dagen uit!
Het aanmelden voor een Office 365 abonnement is eenvoudig. Vul het formulier in op de website en ga enkele minuten later aan de slag.
 



Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business