Nieuws

Uw productiviteit verhogen met de nieuwste samenwerkingstools [Partnerinfo]

Microsoft  Office 365 voor professionals en kleine bedrijven biedt cloudproductiviteitsservices op maat van de KMO.  Essentiële  diensten zoals mail en agendabeheer  en Office Web Apps (een online versie van de vertrouwde Office programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en OneNote) worden voortaan online aangeboden. Zo kunnen uw medewerkers altijd en overal platformonafhankelijk werken,  in een vertrouwde Office omgeving.

Maar Office 365 biedt nog veel meer.  De cloud oplossingen van Microsoft stellen uw bedrijf in staat onmiddellijk te reageren  op de nieuwste uitdagingen en de performatie van  uw diensten sterk te verhogen. Hoe? 
Met  SharePoint en Lync Online kan elk bedrijf een professionele omgeving creëren. Zo kan iedereen eenvoudig documenten beheren en delen met collega’s en klanten, op de hoogte blijven van bedrijfsinformatie- en nieuws en  real-time met elkaar in contact te blijven.

Microsoft SharePoint Online : professioneel documentenbeheer
Microsoft SharePoint Online maakt de mogelijkheiden van werken in de cloud beschikbaar voor uw bedrijf.
Via het Office 365 abonnement hebben alle gebruikers toegang tot  hun persoonlijke site:  een centrale locatie voor het beheren en opslaan van documenten, koppelingen en contactpersonen.

[related_article id=”161452″]

  • Als beheerder regelt u zelf de toegangsrechten op het online platform. Zo kan u vertrouwelijke informatie beschermen en machtigingen instellen op documentniveau.
  • U kan ook teamsites creëren, zodat verschillende mensen rond een bepaald project kunnen samenwerken.  Op een teamsite kunnen leden aan eenzelfde document werken en documenten delen, corrigeren en  goedkeuren.
  • Ook partners en leveranciers kunnen toegang krijgen  tot  de bedrijfsinformatie die ze nodig hebben.

Meer weten?
Kijk hier voor alle informatie over Office 365 voor professionals en kleine bedrijven of vraag een gratis proefabonnement aan ( 30 dagen)

Met SharePoint Online kan u  bovendien in een mum van tijd een eenvoudige bedrijfswebsite creëren met een professionele uitstraling.

Microsoft® Lync™ Online:  alle communicatietools binnen handbereik
Microsoft® Lync™ Online  is een geavanceerd communicatiecenter dat u aan uw Outlook agenda en contacten kan koppelen. Zo kan u op basis van uw agenda automatisch laten aangeven wanneer u beschikbaar bent. U kan interne en externe contactpersonen opdelen in groepen (bijvoorbeeld uw eigen team, leveranciers, …) en privacy regels instellen per groep.
Mensen uitnodigen voor een meeting kan in enkele muisklikken. U kan groepsconversaties opzetten  via instant messaging (in een chatsessie)  of een conference call per telefoon of video starten.  Het opzetten en inplannen van virtuele meetings  gaat heel snel en intuïtief. 
Ook bestanden delen wordt eenvoudig. Zo kan u tijdens meetings schermen, programma’s  of PowerPoint presentaties delen met anderen.  U kan ook met uw collega’s  aantekeningen maken op een whiteboard. 
Lync Online verschaft u alle tools die u nodig hebt om van uw vergadering een geslaagde meeting te maken:  op elke locatie en elk moment. 

Meer weten?
Kijk hier voor alle informatie over Office 365 voor professionals en kleine bedrijven of vraag een gratis proefabonnement aan ( 30 dagen)

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business