Nieuws

Microsoft Office 365 [Partnerinfo]

Door over te schakelen op Microsoft Office 365 kunnen ook  kleine bedrijven en KMO’s hun IT-infrastructuur en communicatiemiddelen afstemmen op de hedendaagse economische realiteit. Met Office 365 kan u de kosten voor  IT-infrastructuur  binnen uw bedrijf drastisch beperken, waardoor  tijd en budget vrijgemaakt kan worden voor initiatieven die een werkelijk concurrerend voordeel opleveren.  We zetten de voordelen van Microsoft Office 365 voor professionals en kleine ondernemingen voor u op een rijtje.

Vertrouwde omgeving met een nieuwe dimensie
Microsoft Office 365 voor professionals en klein ondernemingen biedt  alles wat een klein bedrijf nodig heeft om efficiënt en flexibel te kunnen functioneren, met  de modernste technologie.
Office 365 biedt geavanceerd documentbeheer (Sharepoint Online),  met teamsites om informatie te delen en een eigen opslagruimte per gebruiker.  Exchange Online voorziet elke gebruiker van een mailbox van 25 GB met uitgebreide agendafunctionaliteiten.  Met  Lync Online kunnen al uw medewerkers communiceren via instant messaging, telefoon- en videoconferenties.  Uiteraard  heeft elke Office 365 gebruiker ook toegang tot de Web Apps  van het vertrouwde Office pakket.  Alle onderdelen van het Office 365 pakket worden gehost in de cloud en kunnen beheerd worden via een eenvoudige interface.

Drastische reductie onderhoudskost
In het maandelijkse Office 365 abonnement  van 5,25 euro per gebruiker  (excl. BTW) zijn onderhoud, opslagruimte, beveiliging en upgrades  inbegrepen.  U hoeft geen interne mailserver te onderhouden.  Al uw bestanden worden vellig bewaard in de geavanceerde datacentra van Microsoft.  Bovendien garandeert Microsoft een beschikbaarheid van 99,9%.
Ook spamfilters en virusscanners voor de Exchange Online mailboxen zijn inbegrepen in het pakket.

[related_article id=”161452″]

Betaal enkel wat u gebruiktt
Het maandelijks opzegbare abonnementensysteem waarborgt dat u enkel betaalt voor wat u gebruikt.  Nieuwe gebruikers toevoegen of abonnementen schrappen kan op een eenvoudige manier.  Microsoft Office 365 voor professionals en klein ondernemingen  is geschikt voor bedrijven tot 25 medewerkers.

Meer weten?

Kijk hier voor alle informatie over Office 365 voor professionals en kleine bedrijven of vraag een gratis proefabonnement aan ( 30 dagen)

Overal  toegang
Elke gebruiker kan steeds inloggen op zijn virtuele omgeving en documenten beheren of software gebruiken. Office 365 werkt platformonafhankelijk.  Enige vereiste is een internetverbinding.  Het is niet langer nodig om de Office software op verschillende computers te installeren (met extra licentiekosten tot gevolg).  De vaste abonnementskost per gebruiker zorgt voor een transparant en duidelijk  voorspelbaar budget.

Meer zekerheid
Microsoft garandeert alle Office 365 gebruikers een uptime van 99,9%.  In de sterk beveiligde datacenters van Microsoft  worden de nieuwste technologieën gebruikt voor dataopslag en serverbeheer,  zodat uitzonderlijk hoge uptime garanties geboden kunnen worden.
Wie overstapt op cloud computing  hoeft zich geen zorgen meer te maken over  dataverlies of downtime door defecte serveronderdelen. Ook het updaten van de software gebeurt automatisch, zonder dat u er hinder van ondervindt.

Meer weten?

Kijk hier voor alle informatie over Office 365 voor professionals en kleine bedrijven of vraag een gratis proefabonnement aan ( 30 dagen)



Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business