Nieuws

App: Our Pad

Een iPad met meerdere mensen gebruiken blijft lastig. Apple zelf levert geen verschillende gebruikersprofielen, maar de app Our Pad doet dat wel.

Elke keer in- en uitloggen bij Facebook, Gmail en andere diensten is erg onhandig. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om één persoon de applicaties te laten gebruiken en de andere persoon alles via Mobile Safari te laten checken, maar ook dat is geen praktische oplossing. Gelukkig biedt Our Pad een oplossing.

Voor Facebook, Gmail, Hotmail en Twitter
Eerst moet je een profiel voor jezelf aanmaken. Voer je naam in en maak dan een uniek patroon door stipjes met elkaar te verbinden – dat is je wachtwoord. Vervolgens voer je de accountgegevens in van de sites die je wil gebruiken. Our Pad ondersteunt onder meer Facebook, Gmail, MSN/Hotmail, Yahoo Mail en Twitter. Als je profiel klaar is, zie je een lijst van de sites die je hebt toegevoegd onder je naam. Selecteer de site in kwestie en je profiel wordt geladen.

[related_article id=”161563″]

Our Pad is niet alleen erg handig, het design is ook aantrekkelijk. De interface is helder en simpel en het is makkelijk om gebruikers toe te voegen of weer te verwijderen. Tot Apple meerdere gebruikersprofielen toestaat op de iPad, is Our Pad de beste oplossing om met meerdere mensen sociale netwerken en e-mail te gebruiken op de iPad.

Our Pad voor de iPad kost 2,39 euro. Voor de iPhoneversie Our Pad Mini betaal je 0,79 euro. Bron: AppAdvice

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business