Nieuws

Officiële PlayStation-app

Met de officiële PlayStation-app kun je onder meer zien welke van je PSN-vrienden online zijn en het laatste nieuws op de voet volgen.

Volgens het promopraatje van Sony kun je met de app met de weinig originele naam "Officiële PlayStation-app" de geweldige wereld van PlayStation overal mee naartoe nemen. Dat betekent uiteraard niet dat je hiermee games kunt spelen.

Nieuws en speloverzicht
De app is er voornamelijk op gericht om je op de hoogte te houden met nieuwtjes, screenshots en filmpjes van de Europese PlayStation Blog. Ze biedt een overzicht van de beschikbare spellen voor PlayStation (PSN, PS3, PSP en PS2), inclusief de laatste titels.

[related_article id=”161563″]

Ook kun je inloggen op het PlayStation Network om je trofeeën te bekijken. Van vrienden kun je zien welke games ze spelen en of ze online zijn. Berichten versturen is niet mogelijk, terwijl dat met de My Xbox Live-app van concurrent Microsoft wel het geval is.

Vervelend is ook dat je inlogsessies om de week vervallen, waardoor je telkens opnieuw je e-mailadres en het wachtwoord van je PSN-account moet ingeven. 

De Officiële PlayStation-app is gratis beschikbaar voor de iPhone en Android

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business