Nieuws

Geen Galaxy S III op Mobile World Congress

Smartphonemaker Samsung ontkracht de geruchten over de lancering van de Galaxy S III tijdens het Mobile World Congress volgende maand.

De Galaxy S II, het huidige vlaggenschip in het smartphonegamma van Samsung, werd vorig jaar op de vooravond van het Mobile World Congress voor het eerst getoond. De opvolger van de Galaxy S II, die in de pers de Galaxy S III genoemd wordt, laat langer op zich wachten. Dat verklaart Geert Mol, woordvoerder van Samsung Nederland, tegenover de Nederlandse telecomblog Mobile Cowboys.

Apart evenement in eerste helft 2012
“Samsung kijkt uit naar MWC om daar interessante nieuwe mobiele producten te introduceren en demonstreren. De opvolger van de Galaxy S II wordt onthuld tijdens een apart Samsung-event in de eerste helft van dit jaar, dichter op de commerciële beschikbaarheid van het product. Samsung blijft zich inzetten voor het aanbieden van de best mogelijke mobiele belevenis voor klanten", luidt het statement.

[related_article id=”161563″]

Wanneer de Samsung Galaxy S III in de winkels ligt, is dus nog niet bekend. Het Mobile World Congress vindt plaats van 27 februari tot 1 maart in Barcelona.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business