Nieuws

Apps voor de gezondheidsfreak

Een gezonde levensstijl betekent gezond eten, genoeg bewegen en een goede nachtrust. Met de juiste apps hou je dat langer vol.

Of je nu gaat fitnessen, joggen, wandelen of fietsen; voor elke sport is er wel een app te vinden die je voortgang bijhoudt en je motiveert. Wil je tijdens het joggen ook nog eens muziek luisteren op je smartphone? De app Jog.fm kiest nummers uit je collectie die bij je looptempo passen en werkt in de achtergrond.

Als je gezond wil eten komt de app FoodRemindr goed van pas. De app houdt het aantal calorieën dat je inneemt bij en helpt je om een gebalanceerd eetpatroon aan te kweken. Dan moet je wel gezonde voeding in huis halen, en dankzij de boodschappenapp MyShopi is ‘vergeten’ geen excuus meer.

[related_article id=”161563″]

Ook je nachtrust is belangrijk als je gezond wil leven. Om te vermijden dat je op een onaangename manier uit je slaap wordt gerukt, kun je The Gentle Alarm gebruiken. Deze app maakt een slaapprofiel van je aan en wekt je op een aangename manier zo dicht mogelijk bij je streeftijd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business