Nieuws

De private cloud-oplossingen van Microsoft [Partner info]

Windows Server 2008 R2 Hyper-V
Automatisering, hand in hand met webapplicaties

Windows Server 2008 R2 Hyper-V  automatiseert dagelijkse beheertaken voor meerdere servers tegelijkertijd. En hij kan eenvoudig webapplicaties en diensten ontwikkelen en hosten.

Met zijn nieuwe servervirtualisatietechnologie, gebaseerd op hypervisor, kan Windows Server 2008 R2 Hyper-V meerdere serverrollen consolideren als op zichzelf staande virtuele computers die lopen op een enkele fysieke computer. Bovendien laat hij toe om meerdere besturingssystemen zoals Windows, Linux en andere parallel uit te voeren op dezelfde server. Met de ingebouwde technologie en een eenvoudig licentiebeleid profiteer je met Windows Server 2008 nu eenvoudiger dan ooit van de kostenbesparing die virtualisatie meebrengt.

Plant en beheert de webomgeving
System Center

System Center 2012  zal IT-medewerkers toelaten om private clouds te bouwen met de infrastructuur die ze vandaag kennen en beheren – inclusief de platformen en virtualisatietechnologie van andere constructeurs. Zo kunnen ze efficiënt hun infrastructuur en applicatiediensten standaardiseren en ze aan partners toevertrouwen voor een snelle uitrol van nieuwe toepassingen.

[related_article id=”161452″]

Is jouw bedrijf klaar voor de cloud?
Beantwoord 12 eenvoudige vragen en krijg meteen zeer gerichte bedrijfsaanbevelingen en cloud-advies. Doe meteen de test!
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business