Nieuws

Review: Asphalt Injection

Als goedkope downloadtitel is Asphalt Injection misschien nog interessant te noemen, maar voor deze game de volle prijs te betalen in de winkel is voor ons een brug te ver.

[related_article id=”160734″] Arcaderacen

Asphalt Injection doet je direct terugdenken aan alle voorgaande Asphalt-games. Met uitzondering van ietwat andere menu’s is de inhoud in feite identiek aan de iPhone-versie. De PS Vita-versie zit er natuurlijk iets mooier uit, maar tussen alle andere lanceertitels voelt deze game wat magertjes aan. Zeker als je weet dat de iPhone-versie al beschikbaar is voor 99 eurocent! Realisme moet je niet verwachten in deze game. Alles draait om arcaderacen, met als sleutelwoorden ‘drift’ en ‘snelheid’. Je moet in feite enkel gas geven, regelmatig je turbo inschakelen, al slippend door de bochten driften, en heel af en toe remmen. Het doet wat denken aan de Burnout-reeks, maar dan zonder de spectaculaire crashes.

Qua content kom je zeker niets te kort. Er is een waslijst aan automerken beschikbaar, waaronder BMW, Audi en Ferrari. Ondanks de vele verschillende auto’s voelen ze allemaal hetzelfde aan. Enkel op het vlak van acceleratie en topsnelheid zijn er verschillen te noteren. Er zijn vijftien verschillende circuits waarop je kunt racen, met als extra nog vijf varianten op bepaalde parcours. We kunnen ons niet van het idee ontdoen dat Asphalt Injection een heel eenvoudige racegame is. Het is tamelijk lastig om niet minimum drie op vijf sterren te halen tijdens een race, waardoor je al snel bent uitgekeken op alles. Bovendien is de iPhone-versie amper verschillend, wat ons de wenkbrauwen doet fronsen in verband met het grote prijsverschil.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business