Nieuws

Synchroniseer tussen toestellen met Chrome 19

De jongste bètaversie van Google Chrome bevat het zogenaamde device syncing, terwijl je in de ontwikkelaarsversie een webpagina rechtstreeks naar je mobiel kunt sturen.

Google bereidt zijn browser voor op een vlottere interactie met computers en Androidtoestellen, nu de I/O-conferentie van het bedrijf en een luchtwaardige versie van Native Client aan de horizon verschijnen.

Sinds gisteren is de bètaversie van Chrome 19 beschikbaar voor Windows, Mac en Linux. Chrome Frame is nu ook beschikbaar, inclusief Other Device-ondersteuning. Dankzij de nieuwe functie kun je je tabs op andere toestellen openen. Dat geldt ook voor Chrome for Android als je een Ice Cream Sandwich-toestel hebt.

[related_article id=”158901″]

Synchroniseer tussen toestellen met Chrome 19

Toegankelijk op al je toestellen
De Other Devices-optie is beschikbaar onder aan de Nieuwe Tab-pagina, naast het Recent Gesloten Pagina’s-menu. Naast het synchroniseren van open tabs synchroniseert het ook de geschiedenis van die tabs, zodat je op elk toestel voor- en achteruit kunt in je browsgeschiedenis.

Ook de ontwikkelaarsversie van Chrome 20 ziet nu het daglicht. Die had al langer ondersteuning voor de Other Devices-optie, maar krijgt er nu een Chrome to Mobile-optie bij.Met die functie stuur je een webpagina meteen van je browser naar je Androidtoestel. Je moet de functie wel inschakelen in about:flags.

Een volledige lijst met updates van de bètaversie van Chrome 19 en de ontwikkelaarsversie van Chrome 20 vind je hier. Officieel is er nog geen nieuws van de Native Client, maar dat komt er ongetwijfeld aan nu het werk aan Chrome vordert.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business