Nieuws

Deze week: gratis Telenet-abo downgraden

Fuck, bitch, jesus, god en dick; het zijn enkele van de meest populaire wachtwoorden voor het professionele sociale netwerk LinkedIn. Na een hack waarbij 6,5 miljoen versleutelde wachtwoorden zijn buitgemaakt door hackers, heeft beveiligingsbedrijf Rapid7 een overzicht gemaakt van de dertig meest voorkomende wachtwoorden.

Sinds kort kun je als Telenet-klant kosteloos overstappen op een goedkoper internetabonnement. Bovendien krijgen de bestaande formules op 24 juni een serieuze upgrade.

Nu er nieuwe internetextensies te koop zijn, is de stormloop op de meest populaire begonnen. Google lijkt, op het eerste zicht, de meest dominante aanvrager van het moment. Het bedrijf vraagt maar liefst 102 toplevel domeinnamen aan. .and, .android, .google, .goog, .docs (waar ook Microsoft naar dingt). Zelfs .baby en .blog zitten in het vizier van de informatiegigant.

Belgacom vernieuwt een aantal functies van zijn tv-aanbod. Het menu krijgt onder meer een 16/9 weergave in hoge definitie.

Volgens de Belgische politie is Google Street View een belangrijk hulpmiddel voor rondreizende dievenbendes. Hier lees je hoe je je huis verwijdert om ze niet op ideeën te brengen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business