Nieuws

Deze week: kraakbare hotels en Mountain Lion

Als je deze zomer op hotel gaat, moet je maar eens op je knieën voor het slot van je kamer gaan zitten. Als het een kaartlezer is, zal je onderaan een elektronische aansluiting zien die doet denken aan het oplaadgat van een oude Nokia. Dat gat geeft toegang tot zo’n vier miljoen hotelkamers over heel de wereld.

Apples nieuwe besturingssysteem Mountain Lion is niet de aardschok – goed of slecht – die Windows 8 zal zijn eind oktober. Maar voor de prijs is er eigenlijk geen reden om de upgrade niet te maken. We overlopen de plus- en minpunten van het besturingssysteem.

Telenet gooit al zijn mobiele tariefplannen overboord en vervangt die door twee plannen met de troetelnamen King en Kong. Het King-abonnement kost 20 euro en is goed voor 150 belminuten, 10.000 berichten en 500 megabyte gegevensverkeer.

De maker van een exploit die gebruikers liet winkelen in de iOS App Store zonder te hoeven betalen, zegt dat Apple het gat heeft gesloten dat dit mogelijk maakte. Uit met de piraterij.

Iedereen die een draadloze Wifi- of 3G-hotspot meeneemt naar de Olympische Spelen in London loopt het risico die kwijt te raken.

WeePee TV heeft een overeenkomst met de zender Life!tv. Online uitzendingen starten vanaf 27 juli.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business