Nieuws

Siri vindt nu Belgische bedrijven

Apple geeft Siri vanaf de derde bèta van iOS6 toegang tot Belgische en Nederlandse bedrijven.

Apple heeft met de introductie van de vierde bèta van iOS6 ook Siri een update gegeven: ontwikkelaars met iOS6 bèta 3 of nieuwer kunnen vanaf nu ook in België een restaurant (of ziekenhuis) zoeken met behulp van Siri.

Zoeken gaat vooralsnog moeilijk: je moet anticiperen op het feit dat Siri Engelstalig is en dat je plaatsnamen als Geel of Blankenberge iets anders zal moeten uitspreken. Zo zal je Geel als Giel moeten uitspreken.

[related_article id=”158256″]

Apple's Siri op zoek naar een zwembad Een PlayStation? Ook daar kan Siri je mee verder helpen De trein nemen met behulp van Siri
Ziekenhuis nodig? Siri, ik ben moederdag vergeten en heb bloemen nodig! Luchthavens zoeken is niet de sterkste kant van Siri: Zaventem wordt vergeten. Siri op zoek naar een restaurant

Natuurlijk kan je Siri nog altijd commanderen een restaurant in de buurt te zoeken: “Siri, find me a restaurant nearby” zou voldoende moeten zijn om een lijstje te krijgen met nabijgelegen restaurants.

Ontwikkelaars kunnen Siri nu alvast een gezellig Italiaans restaurant laten zoeken in de buurt. Als je geen ontwikkelaar bent, kan je waarschijnlijk vanaf 12 of 19 september gebruik kunnen maken van deze nieuwe functie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business