Nieuws

Nieuwe aanwijzingen opvolger iPhone

Een nieuwe bètaversie van Apple’s mobiele besturingssysteem betekent meestal ontdekkingen over een nieuw toestel. Dat is ook het geval bij iOS6 bèta 4.

Apple heeft maandagavond een nieuwe versie van iOS6 gelanceerd voor ontwikkelaars. Inmiddels zitten ze al aan bèta 4, waardoor een Golden Master (vergelijkbaar met Ready To Manufacture bij Microsoft) niet lang meer zal uitblijven.

Enkele dingen die meteen opvielen zijn de privacy-instelling voor Bluetoothgebruik en de verwijderde YouTube-app. Ook kan Siri nu Belgische en Nederlandse plaatsen vinden. Maar eenmaal we wat dieper in de code van het besturingssysteem duiken, vind je nog veel meer.

[related_article id=”158256″]

Eén van die nieuwe ontdekkingen is dat er ondersteuning is toegevoegd in zowel het besturingssysteem als in de standaardapps voor een schermresolutie van 1366 op 640 pixels. Dat betekent dat de opvolger van de iPhone 4S waarschijnlijk een scherm zal hebben dat even breed is als het huidige, maar het toestel zal hoger zijn waardoor er een langer scherm ontstaat.

Nog een ontdekking is dat er sporen zijn van een kleinere dockconnector. Die zal in plaats van 30-pins nu nog 9 pinnetjes bevatten, waardoor er onderaan het toestel meer ruimte komt voor grotere luidsprekers of de hoofdtelefoonaansluiting.

We verwachten ons alvast aan nog meer van deze nieuwsberichten de volgende weken. In elk geval mogen er, als dit allemaal klopt, twee geruchten van onze geruchtenlijst worden geschrapt. Nog acht te gaan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business