Nieuws

Werk mee aan e-government en e-health [ZDNet Jobs]

Smals, de ICT-organisatie van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg, is op zoek naar ICT-talent voor innovatieve projecten en services in e-government en e-health. Samen met meer dan 1700 collega’s werk je aan ‘ICT for society’. Onze ICT-toepassingen en -diensten maken het verschil voor een krachtige publieke dienstverlening ten behoeve van burgers en bedrijven. Ben je een ervaren ICT-professional? Ga dan deze uitdaging aan en geniet van competitieve loonvoorwaarden, een uitstekend evenwicht werk-privé en een indrukwekkend opleidingsaanbod.
Ontdek alle ICT-vacatures bij Smals

Team Leader IT Server Infrastructure
Je organiseert en leidt het team ‘Server Infrastructure’. Je definieert doelstellingen, je stelt de taakplanning op, je begeleidt, coacht en motiveert de leden van je team. Je moedigt hun persoonlijke ontwikkeling aan en ziet erop toe dat zij hun technische competenties continu verbeteren.
Bovendien maak je het budget van het team op, evalueer je de geleverde diensten en waak je over de efficiëntie. Als bevoorrechte contactpersoon sta je in voor de onderhandelingen met onze interne en externe klanten en bied je hen de nodige ondersteuning.
Solliciteer of klik hier voor meer informatie

Oracle DBA
Als Oracle DBA neem je deel aan het dagelijks beheer van onze databanken in de verschillende omgevingen: test, acceptatie, simulatie en productie. In nauwe samenwerking met het team Middleware sta je in voor de beschikbaarheid en de performance van kritieke services in een High Availability-omgeving, conform aan de SLA’s van onze klanten.
Je zoekt naar duurzame en doeltreffende oplossingen die beantwoorden aan de behoeften van de nieuwe projecten. Je draagt bij aan de evolutie van onze High Availability-infrastructuur en tot de automatisering van de installatie-, upgrade- en deploymentprocessen. Daarnaast verleen je advies aan de ontwikkelingsteams.
Solliciteer of klik hier voor meer informatie
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business