Nieuws

Samsung Galaxy S IV wordt op 14 maart gepresenteerd

De officiële uitnodiging is binnen: op 14 maart 2013 wordt de nieuwe Galaxy smartphone bekend gemaakt. Officieel wordt er met geen woord gerept over de Galaxy S IV, maar het is overduidelijk dat het over het nieuwe vlaggenschip van Samsung gaat.

De pikzwarte envelop werd ons gepreseteerd op MWC na de booth tour van Samsung. Vooraan op de envelop staat het bekende Unpacked logo van Samsung, terwijl er achteraan Episode 1 achter staat. Duidelijk een teken dat Samsung er nog op het programma heeft staan. Vermoedelijk bij de opvolger van de Galaxy Note II dit najaar.


Binnenin de envelop zit een kubus die je kan vouwen, met een scanbare QR-code voor de registratie online. Op 14 maart wordt het evenement gehouden, in New York. Een specifiek uur is nog niet geweten.

[related_article id=”161563″]

Van zodra je de bijgeleverde QR-code scant, krijg je een uitnodiging te zien op je smartphone met als subtitel ‘Come and meet the next Galaxy’. Lijkt ons een doodleuke verwijzing naar het nieuwe vlaggenschip van Samsung.

Galaxy S VI uitnodiging

Met een presentatie half maart is een lancering in april best mogelijk. Hiermee schuift Samsung een maand op vergeleken met vorig jaar. Samsung volgt dezelfde trend als alle andere smartphone fabrikanten, want zowel Sony als HTC zijn er dit jaar ook al heel vroeg bij.

Van zodra er meer informatie verschijnt over de Samsung Galaxy S VI op MWC, brengen we direct verslag uit.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business