Nieuws

Meet hoe ver je stapt

De Windows Phone 8-app Distance Tracker kan je bijhouden welke afstand je aflegt met je telefoon in de hand.

Distance Tracker is een app voor Windows Phone 8 met maar één functie: meten welke afstand je aflegt nadat je de knop ‘Start Tracking’ indrukt. Vanaf dat ogenblik, houdt je gps continu in de gaten hoeveel meters je aflegt.

De app heeft wel zijn beperkingen. Als je alle bochten, meanders en lussen mee  wil rekenen, moet je telefoon de hele tijd aanstaan. Anders neemt je telefoon gewoon de afstand in vogelvlucht tussen elk punt waar je de telefoon uit standby haalt.

En omdat de app zich baseert op gps-coördinaten, kan je binnenshuis zoveel afstappen als je wil, de teller zal op nul blijven. Het goede nieuws is dat de app je gps-coördinaten niet opslaat, niet doorstuurt en dus ook niet gebruikt voor allerlei dingen waar je niet achter gevraagd hebt.

Waarvoor kan je de app dan vooral gebruiken? Om te weten hoe lang je looptochtje is dat je elke dag doet, kan je één keer je telefoon de hele afstand laten tracken. Als je voor een loopwedstrijd een kilometer op straat moet afmeten, kan je de app ook perfect gebruiken. Voor lange trektochten, zoek je best een andere optie.

Distance Tracker is gratis te downloaden in de Windows Phone Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business