Nieuws

Google Play Store krijgt nieuw uiterlijk

Google heeft de Play Store onder handen genomen en van een nieuw uiterlijk voorzien. De update wordt in de komende dagen uitgerold.

We hebben eerder al beelden van de vernieuwde Google Play Store zien voorbij komen, maar nu wordt deze nieuwe versie effectief uitgerold.

In de Google Play Store worden honderduizenden applicaties, games, muziek, boeken en films aangeboden. Google heeft de Play Store nu een nieuw uiterlijk aangemeten, waarbij het vooral makkelijker moet zijn om nieuwe content te ontdekken. De interface is volgens Google eenvoudiger geworden. Er zal dan ook nog weinig van de oude Play Store terug te vinden zijn.

[related_article id=”158901″]

Alleen toestellen met Android 2.2 of hoger krijgen de update. De nieuwste versie rolt automatisch binnen op je toestel, hier hoef je verder niets voor te doen. Het kan wel nog een aantal weken duren voordat iedereen de nieuwe Play Store op zijn smartphone of tablet heeft staan.

Inmiddels is er een installatiebestand opgedoken waarmee je handmatig kunt upgraden naar de nieuwste versie van de Play Store. Omdat je deze over de officiële versie van de Play Store installeert moet het bestand digitaal ondertekend zijn door Google. Hierdoor mag je er vanuit gaan dat het bestand veilig is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business