Nieuws

ICT-ondersteuning met kennis van zaken

Omdat een ICT-omgeving een ketting is van schakels die in elkaar grijpen, is bITss met zijn specifieke healthcare-expertise, de partner bij uitstek om de IT-schakels van het ziekenhuis te smeden tot een ijzersterke keten. Met andere woorden een ICT-omgeving creëren die maximaal kan renderen.

ICT-ondersteuning

Dat verder reikt dan louter infrastructuur
Business IT Services and Solutions, kortweg bITss, is een jong bedrijf met ervaren en complementaire ICT-professionals. Deze complementaire kennis, en een gecombineerde werkervaring van meer dan veertig jaar in multinationale bedrijfsomgevingen zorgt ervoor dat het bedrijf een solide partner mag genoemd worden. Dit jaar werden zij geselecteerd door VOKA voor het “Duurzame groei – een klankbord voor jonge KMO’s” project. Intussen bezit het groeiende bedrijf een specifieke werkervaring van vijf jaar in de zorgsector, waardoor bITss een unieke on site kennis bezit.

Fundament
Hoe beter de basis IT infrastructuur is, hoe eenvoudiger het is om hierop later verder te bouwen. Omdat bITss dankzij zijn ervaringen weet wat de funderingen stevig maakt, zijn ze ook zeker dat alles goed hoort te werken en dat er bedrijfszekerheid zal zijn. Omdat er over de basis tot in detail is gewaakt, loopt de infrastructuur homogeen en gestandaardiseerd. Deze stabiliteit zorgt op zijn beurt voor minder problemen.

bITss bvba
Hoogstraat 7
B-2870 Puurs

 

Tel.: +32 (0)3/740.56.00
Fax : +32 (0)3/740.56.09


info@bitss.be – www.bitss.be

Ten diensten van de healthcare
Zo zijn ze vandaag de voorkeurs ICT-partner van het AZ Jan Portaels ziekenhuis waar zij waken over de hele infrastructuur. Bieden zij ondersteuning bij de day to day operations, optimaliseren zij de IT processen en voeren automatiseringen door waar nodig. Daarnaast voorzien zij de ‘24/7’ 3de lijnssupport, die reikt tot aan het applicatie niveau.
Omdat bITss zoveel kennis heeft over de noden van de zorgsector is het voor hen vanzelfsprekend hoe leveranciers bij te sturen. Zo vervult bITss een pioniersrol in het harmoniseren van medische toepassingen naar de hedendaagse technologie, wat resulteert in een optimalisatie van patiënten doorstroming.
bITss heeft als doel een ICT omgeving op te zetten dat op alles voorbereid is en dat uw ziekenhuis maximaal ondersteunt, zodat u zich kunt focussen op wat voor u echt belangrijk is:


de zorg en de patiënten.

 


Our knowledge is your ProfIT

Klik hier om de pdf te downloaden

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business