iBood biedt uitzonderlijk de 16GB-versie van de Nexus 10 te koop aan. Die is normaal gezien niet in België beschikbaar, maar staat vandaag toch op de koopjessite.

iBood is een koopjessite waarop dagelijks een nieuw product wordt aangeboden aan verminderde prijs. Vandaag kan je bij de website terecht voor de 16GB-versie van de Nexus 10.

De Nexus 10 wordt gebouwd door Samsung in opdracht van Google en is het grootste lid van de Nexus-familie. De 10,1 inch grote tablet heeft een schermresolutie van 2.560 bij 1.600 pixels (300 ppi) en beschikt over een 1,7 GHz dualcore processor en 2 GB RAM. De 9.000 mAh-batterij zou het ongeveer 9 uur moeten volhouden. Lees hier onze indrukken van het toestel.

 

Omdat het om een Nexus-toestel gaat, weet je dat je altijd over de meest recente Androidversie zal beschikken. Dat is momenteel Android 4.3 Jelly Bean, maar Google zal naar alle verwachting heel binnenkort Android 4.4 KitKat onthullen. Die lancering zou bovendien gepaard gaan met de introductie van een nieuwe smartphone (Nexus 5) en een nieuwe versie van de Nexus 10.

iBood biedt de Nexus 10 uitsluitend vandaag aan voor 330 euro. Het gaat om de 16GB-versie en die is normaal gezien niet in België te verkrijgen. Sinds kort kan je wel de 32GB-versie op de kop tikken bij Vanden Borre. De aanbieding op iBood geldt ook in Nederland, maar daar is de 16GB-versie wel gewoon te verkrijgen.