Nieuws

Garmin Vivofit heeft autonomie van één jaar

De Garmin Vivofit analyseert hoe je leeft, beweegt en sport, en stelt daarop telkens nieuwe doelen. Bovendien kan je wedstrijdjes organiseren met je vrienden via Garmin Connect.

Wearables zijn een absolute trend op CES dit jaar. Haast elke fabrikant heeft er opeens eentje, en daar mag Garmin natuurlijk niet in ontbreken als sporthorlogespecialist.

De Vivofit is zo’n slimme armband die de hele dag door elke beweging registreert, maar Garmin zorgt ervoor dat elk profiel andere doelen nodig heeft. Zoals de alom bekende tienduizend stappen op één dag.

[related_article id=”160734″]

Wat deze armband uniek maakt, is de evolutie van je progressie. Ben je al enkele weken goed bezig? Dan verhoogt de Vivofit je doelen, zodat je positief wordt gestimuleerd. Garmin voorziet ook een optionele hartslagmeter die je sportprestaties in combinatie met de Vivofit beter analyseert. Word je graag geprikkeld? Daag je vrienden voor een wedstrijd uit via het online Garmin Connect-platform, of ga zelf de uitdaging aan met vrienden of andere online leden.

Het straffe aan de Vivofit is zonder twijfel de autonomie: één jaar. Dankzij twee CR1632 batterijen en een display zonder backlight lukt dit volgens Garmin. Verder zit er bluetooth 4.0 in om te communiceren met je smartphone, en tegelijk ook ANT+ voor een compatibele hartslagmeter.

In Amerika wordt de Garmin Vivofit binnen drie maanden verwacht. Voor Europa is er nog geen verkrijgbaarheid bekend, maar Garmin mikt op het tweede kwartaal. De Vivofit kost 129 dollar, 169 dollar met de hartslagmeter.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business