Nieuws

Motorola brengt Moto X naar Europa

Motorola steekt volgende maand de oceaan over met zijn vlaggenschipsmartphone, de Moto X, maar laat de uitgebreide aanpasbaarheid thuis.

Motorola maakt in februari de oversteek naar Europa met zijn vlaggenschipsmartphone, de Moto X. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt tijdens een persconferentie in Londen.

De Moto X volgt daarmee in de voetsporen van de goedkope Moto G, die eind vorig jaar in Europa werd gelanceerd. De smartphone zal eerst beschikbaar zijn in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk aan een adviesprijs van 399 euro. Het is voorlopig nog niet duidelijk wanneer andere landen aan de beurt zullen zijn.

[related_article id=”158901″]

In tegenstelling tot de Verenigde Staten – waar je het toestel in honderden gepersonaliseerde kleurencombinaties kan verkrijgen – zal de Moto X in Europa in eerste instantie alleen in het zwart of wit te verkrijgen zijn. Het bedrijf zegt wel dat het onderzoekt of het de uitgebreide aanpasbaarheid in de toekomst ook in onze contreien kan aanbieden.

Terwijl de Moto X in de Verenigde Staten volledig op Amerikaanse bodem wordt gefabriceerd, worden de modellen die elders in de wereld worden verkocht, in verschillende landen gemaakt. Daardoor is het moeilijker om dezelfde mate van aanpasbaarheid aan te bieden.

De specificaties van de Moto X liggen ietsje onder wat we gewoon zijn van vlaggenschiptoestellen. De smartphone draait op een 1,7 GHz dualcore-processor en beschikt ‘maar’ over een 720p HD-scherm. Hij wordt echter wel standaard geleverd met Android 4.4.2 KitKat en aangezien Motorola onderdeel is van Google, heb je de garantie van snelle updates.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business