Nieuws

HP lanceert Yoga-look-a-like Pavilion x360

HP heeft goed naar de Lenovo Yoga-reeks gekeken en brengt een flexibele laptop op de markt die je kan ombuigen tot een tablet.

HP toont op het Mobile World Congress in Barcelona de Pavilion x360, een laptop die je dankzij een speciaal scharnier in een tablet transformeert.

De Pavilion x360 doet wat denken aan de Yoga-reeks van Lenovo. Je kan het scherm 360 graden draaien en het toestel in vier verschillende ‘standen’ gebruiken. Net als bij de Yoga wordt het toetsenbord uitgeschakeld wanneer je het toestel in de tabletmodus gebruikt.

Maar de HP Pavilion x360 weet zich van Lenovo’s Yoga-reeks te onderscheiden dankzij het prijskaartje. Je hebt de Pavilion x360 al vanaf 469 euro. Die relatief lage prijs zie je natuurlijk terug in de specificaties. Wat de processor betreft, laat HP de keuze tussen een Celeron N2830 of Pentium N3520. Het 11,6 inch scherm heeft een resolutie van 1.366 x 768 pixels en de harde schijf heeft een capaciteit van 500 GB. Helaas geen SSD, maar dat is niet onlogisch door de prijs, al had een hybride harde schijf wel gekund. Verder zijn er drie usb-poorten en een HDMI-poort voorzien.

De HP Pavilion x360 is vanaf april in België beschikbaar in het zilver. De adviesprijs bedraagt 469 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business