Nieuws

Samsung Gear Fit wordt een beetje beter

Samsung heeft een nieuwe firmware-update uitgerold voor de Gear Fit. Dit zijn de nieuwe mogelijkheden van de smartwatch.

Vlak voordat de Gear Fit morgen bij ons in de winkelrekken verschijnt, heeft Samsung een firmware-update uitgebracht die enkele verbeteringen aan de smartwatch toevoegt.

Zoals de naam al doet vermoeden is de Gear Fit in de eerste plaats gericht op fitnessfanaten en biedt hij informatie tijdens het wandelen, lopen of fietsen. Daarnaast krijg je echter ook nog steeds alle meldingen en voordelen die je zou verwachten van een smartwatch, wanneer je hem koppelt aan je Samsung Galaxy-telefoon.

[related_article id=”161563″]

Volgens onze redacteur heeft de Gear Fit heel wat potentieel en zet Samsung een logische tweede stap richting de perfecte smartwatch. Zijn volledige review kan je hier nalezen.

De nieuwe update pakt een aantal eigenaardigheden aan en voegt enkele nieuwe functies toe.

  • Portretmodus: Het scherm van de Gear Fit kan nu in portretmodus draaien, zodat je je arm niet in een rare bocht hoeft te wringen om de informatie af te lezen.
  • Sleep tracking: Een nieuwe functie meet je slaapritme, net zoals de meeste andere fitnessarmbanden dat doen.
  • Meer klokken: Er zijn nieuwe klokken toegevoegd, die onder meer ook goed gebruik maken van de nieuwe portretmodus.
  • Betere synchronisatie met S Health: Er waren wat problemen met de synchronisatie tussen de Gear Fit en S Health, maar die zouden met de nieuwe update van de baan moeten zijn.

De Gear Fit is vanaf morgen, 11 april, bij ons verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199 euro. Wanneer je de smartwatch voor de eerste keer opstart, zal je deze firmware-update moeten uitvoeren om toegang te krijgen tot de nieuwe functies. Wij hebben ons testexemplaar alvast geüpdatet en zullen onze bevindingen binnenkort aan de review toevoegen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business